Skip to content
Watch

San Proper Pt. 1 – The Turnover Episode 39

2 april 2022 17:00

Het is weer zaterdag 16:00 en dat betekend weer een nieuwe episode van The Turnover op Sneakerjagers Radio en onze Mixcloud pagina. Deze week hebben heeft DJ Turne wel een hele bijzondere gast uitgenodigd om de set van deze week te verzorgen. San Proper is een legende in de Amsterdamse muziek scene en met zijn excentrieke stijl heeft hij ons deze week zeker verrast.

Benieuwd naar alle eerdere afleveringen? Check dan onze Mixcloud pagina om deze gemakkelijk de beluisteren op je telefoon. Hier zie je bijvoorbeeld de sets van FS Green, Hayzee, DJ Abstract en DJ Mixturess.

San Proper

Met zijn rijke muziekverleden en extravagante karakter is San Proper een ware legende uit de Amsterdamse muziekwereld. De Amsterdammer heeft een verleden in verschillende bands en is nog steeds in het bezit van een echte rock n roll-houdingen. Zijn eerste soloproducties bracht hij uit onder het prestigieuze Rush Hour Records in het midden van de jaren 2000. De volgende jaren zou San releases uitbrengen op een aantal zeer invloedrijke labels, de belangrijkste is ongetwijfeld Dekmantel records waar je regelmatig zijn naam terugvindt in hun vele projecten.

Naast het succes dat hij behaalde met zijn producties, werd San Proper alom erkend als een artiest met een onmiskenbaar talent als showman. Zijn DJ sets zitten vol soul, funk, hip-hop, rock, dub en house. Ook dat is terug te horen in deze set van The Turnover. Check the volledige tracklist hieronder.

Tracklist aflevering 39

Angelo Badalamenti – Dance Of The Dream Man (Instrumental)

Herbie Hancock – Steppin’ In It

Common – A Film Called (Pimp)

Redman – Smoke Buddah

Lost Boyz – Get Up

Rampage – Flipmode Iz Da Squad

Busta Rhymes & Q-Tip – Don’t Go

De La Soul, Pos, Sylk 130 & Trugoy – Cobbs Creek

The Genius – Pass The Bone*

Wu Tang Clan – Fast Shadow

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.