Skip to content
Watch

San Proper Pt. 2 – The Turnover Episode 40

9 april 2022 16:00

Aflevering 40 van The Turnover staat nu online! Net als vorige week zal ook deze week niemand minder dan San Proper achter de deks staan. Check nu aflevering 40 via de videoplayer hierboven, of via onze Mixcloud pagina. Benieuwd naar de set van vorige week? Check aflevering 39 hier!

Ben je benieuwd naar eerdere afleveringen met bijvoorbeeld Kypski, DJ Abstract, Hayzee, Pasquinel of Kalaba? Check dan vooral onze Mixcloud pagina waar je alle sets gemakkelijk op je telefoon kan beluisteren.

San Proper

San Proper begon zijn muziek carrière in verschillende bands en door zijn rijken muziekverleden en extravagante karakter bezit de Amsterdammer over een echte rock n roll-houding. Midden jaren 2000 bracht San Proper zijn eerste producties uit onder het prestigieuze Rush Hour Records en later bracht hij ook producties uit onder labels als Dekmantel en Perlon.

Als DJ stond San Proper op verschillende festivals over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan MUTEK, het prestigieuze Mysteryland en Sónar in Barcelona. Ook is de Amsterdammer regelmatig te vinden op het Amsterdam Dance Event.

Net als de vorige aflevering is deze set is geheel gedraaid op Vinyl. Check hieronder de volledige tracklist.

Tracklist aflevering 40

Digital Underground – The Mission

Jeru The Damaja – Come Clean

T. Ski Valley – Invasion (Instrumental)

T. Ski Valley – Cut It Up

The Real Roxanne – Respect

Rick James – R U Experienced

Asha Puthli – Lies

Beatconductor – Body Music

Earth, Wind & Fire – And Love Goes On

Roberta Flack – Killing Me Softly With His Song

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.