Skip to content
Upcoming

De adidas Samba RM komt in twee nieuwe colorways

13 maart 2019 13:47
De adidas Samba RM komt in twee nieuwe colorways

De adidas Samba, de favoriete sneaker van acteur Jonah Hill, en eigenlijk ook een keiharde must-have voor elke sneakerhead. Met zijn minimalistische, maar ook premium look, heeft het model een chille vibe. De Samba kan op alle outfits zijn weg vinden en het model behoort inmiddels tot de top. Enige tijd geleden is het model, de Samba RM, uitgekomen. De RM is een geüpdatet versie van het origineel met o.a. een Boost midsole voor extra comfort.

De adidas Samba staat bekend om zijn casual look en tijdloze silhouet. Met deze subtiele aanpassingen gaat dit principe niet verloren. Deze twee nieuwe monochrome colorways laten zien dat het model nog steeds in deze categorie thuishoort.

De details

De Samba RM wordt uitgebracht in twee nieuwe colorways. We starten met de eerste ‘Cloud White’ colorway. In deze colorway is het bovenwerk gemaakt van canvas en leer. De hoofdrol gaat naar wit met hier overheen beige details. Deze beige details zien we terugkomen op de tongue en de heel.

Bij de tweede colorway is triple black the way to go. Het bovenwerk is gemaakt van dezelfde combinatie van materialen. Echter zien we bij deze variant een suède mudguard detail bij de neus. De gehele sneaker is uitgevoerd in het zwart. Door het verschil van materialen oogt de kleur bij deze sneaker op elk materiaal net iets anders.

Op de heel bij beide sneakers stond normaal gesproken de tekst ‘Samba’. Bij deze variant is deze tekst vervangen voor de tekst S4M3A, wat overduidelijk ook staat voor Samba.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Samba RM

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
samba
samba
samba
Pictures by: adidas

adidas Samba RM 'Triple Black'

BD7672 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
samba
samba
Pictures by: adidas