Skip to content
Upcoming

De sacai x Nike LDWaffle komt in drie nieuwe colorways

2 juli 2019 15:38
De sacai x Nike LDWaffle komt in drie nieuwe colorways

De samenwerking tussen het Japanse sacai en Nike is één van de beste en meest opvallende samenwerkingen van 2019. Eind mei dit jaar brachten de twee merken de sacai x Nike LDWaffle uit in twee kleurrijke colorways. Nu, bijna twee maanden later, krijgen we nog drie colorways voor deze bijzondere sneaker.

Sacai is een Japans luxury merk opgericht in 1999 door Chitose Abe. Door de jaren heen is sacai flink gegroeid en heeft zich gevestigd als een cultheld in de mode. Chitose Abe heeft voordat sacai was gestart, 8 jaar bij Comme des Garçons gewerkt als patroonmaker. Chitose Abe creëerden sacai als eerste instantie na het beu worden van de beperkingen die ze had bij Comme des Garçons. Met steun van Rei Kawakubo ontplofte het luxury merk en stond in 2011 voor het eerst op de catwalk.

De details

De sacai x Nike LDWaffle komt dus in drie nieuwe colorways: Black, Wolf Grey en Pink/Green. Het bovenwerk van de sneaker heeft een mesh base en overlays gemaakt van suede. Bijzonder aan deze samenwerking is natuurlijk weer de dubbele Swoosh, mudguard, veter, tong en midsole.

De drie colorways voor de sacai x Nike LDWaffle releasen op 5 september 2019 via de Nike SNEAKRS app en geselecteerde Nike-retailers voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste sneaker nieuws!


Sacai X Nike LDWaffle 'Wolf Grey'

BV0073-100 · Prijs vanaf €584,-

Naar alle aanbieders
sacai x LDWaffle

Sacai X Nike LDWaffle 'Black'

BV0073-001 · Prijs vanaf €602,-

Naar alle aanbieders
sacai x LDWaffle

Sacai X Nike LDWaffle 'Pink/Green'

BV0073-301 · Prijs vanaf €456,-

Naar alle aanbieders
sacai x LDWaffle
Images by Nike