Upcoming

Nieuwe colorway Sacai x Nike LDV Waffle Daybreak

22 maart 2019 14:28
Nieuwe colorway Sacai x Nike LDV Waffle Daybreak

Eerder werden er colorways aangekondigd die begin maart zouden uitkomen. Dit werd helaas uitgesteld, waarom is niet bekend. Nu is er een nieuwe colorway naar buiten gekomen van dit model voor de FW19 collectie.

Deze sneaker werd voor het eerst gepresenteerd voor de SS19 collectie. Sacai’s designer Chitose Abe vertelde dat er vier colorways zouden uitkomen van twee sneakermodellen: de “Blazer Dunk” en “LDV Waffle Daybreak”. Nu komt er voor de FW19 collectie een nieuwe colorway uit van de LDV Waffle Daybreak.

De details

Deze colorway werd voor het eerst gezien tijdens de Fashion Week in Parijs. Vergeleken met de andere twee colorways is dit een vrije simpele, rustige colorway. Ook deze colorway beschikt over twee Swooshes, veters, zolen, tongen en toeboxes. De Upper is gemaakt van de materialen mesh, leer en suède in de kleuren grijs en zwart. De dubbele zool is in een witte kleur. Om voor een extra effect te zorgen is de dubbele Swoosh in een zwarte en witte kleur gemaakt. Ook bij de dubbele veters is dit gedaan.

Een releasedatum is nog niet bekend voor deze sneaker. Echter weten wij wel de releasedatum voor de Blazer Dunk. Dit model komt in twee colorways op 19 april en zal uitkomen in een gelimiteerd aantal. Klik HIER voor de ‘Varsity Maze’ colorway en klik HIER voor de ‘University Blue’ colorway.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
Afbeeldingen: Akawop (Instagram)

The Turnover