Skip to content
Upcoming

Sacai x Nike Blazer High

28 februari 2019 15:31
Sacai x Nike Blazer High

Wees maar niet bang, je ziet niet dubbel, je ziet hier de awesome nieuwe Nike Blazer High in samenwerking met Sacai. Deze sneakers werden vorig jaar onthuld tijdens de Paris Fashion Week.

Sacai
Sacai is in 1999 opgezet door de Japanse designer Chitose Abe. In het begin werkte ze samen met Rei Kawakubi, oprichter van Comme des Garçons, waarin ze oog kreeg voor Avant-Garde kleding. Het bijzondere aan Abe is, dat ze vaak delen van twee verschillende kledingstukken pakt en er één kledingstuk van maakt.

De details
Alle twee de colorways hebben een combinatie van twee Nike classics: De Blazer en de Dunk High. De upper van de sneaker is gemaakt van leer. Het vette aan deze sneaker is dat bijna alles in de sneaker dubbel is. Zo zitten de veters, tong, heel tab en de Swoosh allemaal vaker dan één keer op de sneaker.

De Sacai x Nike Blazer High zal releasen op vrijdag 19 april voor €140,-. Wil jij deze awesome sneakerrelease niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Sacai X Nike Blazer High 'University Blue'

BV0072-001​​​ · Prijs vanaf €213,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Sacai X Nike Blazer High 'Varsity Maize'

BV0072-700 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike