Skip to content
Upcoming

Rumored: De adidas Yeezy 500 ‘Salt’ krijgt een release in november

29 augustus 2018 22:03
Rumored: De adidas Yeezy 500 ‘Salt’ krijgt een release in november

Er gaat bijna geen dag voorbij dat er geen nieuws is over een Yeezy. Nu blijkt dat er in november een adidas Yeezy 500 ‘Salt’ uit gaat komen. Althans dat zijn de geruchten!

De Yeezy 500 is een van de populairste sneakers die Kayne in samenwerking met adidas heeft uitgebracht. Dat Kayne verstand heeft van de sneakermarkt blijkt wel met deze sneaker, hij past precies in de ‘chunky’ en ‘dad-shoe’ trend van nu.

Of je nu fan bent van deze trend of niet, de Yeezy 500 klopt gewoon qua uiterlijk. De sneaker heeft een grote outsole, deze is eigenlijk ook direct de midsole van de sneaker. In de zool zit adiPRENE+, een technologie die voor een heerlijk loopcomfort zorgt. De upper spreekt bijna voor zich zelf met zijn vele vlakken en materialen. De materialen op de sneaker zijn mesh, leer en suède. De colorway’s van de 500 hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal een kleurig. Dit zorgt ervoor dat het een rustig geheel blijft. Het is dan ook niet anders bij deze lichte ‘Salt’ colorway. De kleur is dan ook zeer licht grijs.

Hoe zeker het is dat de sneaker komt is nog even afwachten. De gegeven informatie komt van yeezymafia, maar ze hebben het vaak bij het rechte eind!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy 500 ‘Salt’

Releasedatum: Verwacht novermber 2018
Prijs: Verwacht €200,-
Colorway: Salt
Stylecode: T.B.A.

Images by: Yeezymafia