Skip to content
Newsfeed

Ronnie Fieg onthuld de KITH x Nike Air Force 1 ‘Hawaii’

6 augustus 2021 18:14
Ronnie Fieg onthuld de KITH x Nike Air Force 1 ‘Hawaii’

KITH oprichter Ronnie Fieg kondigde op Instagram aan een nieuwe Nike Air Force 1 uit te brengen. Het paar is speciaal ontworpen om de KITH flagship store opening in Hawaii te vieren. Het merk heeft meerdere winkels in andere werelddelen geopend, bijvoorbeeld ook in Parijs en Tokyo.

Op de foto van Fieg is de KITH x Nike Air Force 1 ‘Hawaii’ te zien in de doos. Wanneer je de eerdere Air Force x KITH collabs kent, herken je het design meteen. De leren constructie is bijna identiek, zo is bijvoorbeeld het KITH patroon in het midden hetzelfde. Wat wel nieuw is, is de felblauwe kleur op de binnenvoering en mini swoosh. Kijkend naar de tropische eilanden van Hawaii, past deze felle kleur hier goed bij.

Er zijn nog geen details over de release van de KITH x Nike Air Force 1 ‘Hawaii’ bekend. Als we de caption onder de Instagram-post van Ronnie Fieg kunnen geloven, dropt het paar nog in augustus 2021. Wellicht zal het paar alleen verkrijgbaar zijn via de flagship store in Hawaii. Houd onze Releasekalender in de gaten voor meer info.