Skip to content
Newsfeed

Ronnie Fieg kijkt terug op zijn samenwerking met ASICS

18 november 2021 12:00
Ronnie Fieg kijkt terug op zijn samenwerking met ASICS

Ronnie Fieg, ook wel bekend als de oprichter van KITH, heeft ondertussen een hoop samenwerkingen achter de rug. Zijn eerste samenwerking was met ASICS. Samen ontwierpen zij de Ronnie Fieg x ASICS Gel-Lyte III ‘Salmon Toe’ en ‘Leather Back’. Voor KITH’s tienjarig jubileum wil Fieg deze colorways opnieuw uitbrengen op de Gel-Lyte V.

De twee colorways werden goed ontvangen onder de ASICS fans, waardoor er meer samenwerkingen plaats konden vinden tussen Fieg en het sportmerk. De Gel-Lyte V zal dezelfde colorway krijgen, maar de sneaker zal ook hinten naar Ronnie’s oudere en toekomstige werk.

Fieg heeft op Twitter een oproep gedaan naar eigenaren van de Gel-Lyte III ‘Salmon Toe’, ‘Salmon Toe 2.0’ en ‘Leather Back’. Zij kunnen dan een foto plaatsen van de sneaker met de datum en hun e-mailadres. Het team van KITH zal een email sturen naar de verschillende adressen met een uitnodiging voor een Zoom panel. Tijdens deze Zoom kunnen er prijzen worden gewonnen.

De releasedatum van de Ronnie Fieg x ASICS Gel-Lyte V ‘Salmon Toe’ en ‘Leather Back’ is nog niet bekend. Volg ons op Instagram en download de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws rondom deze release.

Ronnie Fieg x Asics
Ronnie Fieg x Asics