Skip to content
Newsfeed

Ronnie Fieg geeft een sneak peek van een nieuwe KITH x New Balance

2 juli 2021 11:00
Ronnie Fieg geeft een sneak peek van een nieuwe KITH x New Balance

Ronnie Fieg laat een nieuwe KITH x New Balance RC_1300 zien op zijn Instagram. Waarschijnlijk komt dit model nog dit jaar uit.

KITH is een merk uit New York. Ronnie Fieg heeft dit opgericht in 2011. De winkel begon als een schoenenwinkel. Asics, Nike en adidas was hier te koop. Later veranderde de winkel in een eigen kledingmerk. KITH verkoopt nu nog steeds schoenen van andere merken, maar ook hun eigen kleding.

Samen met New Balance heeft Ronnie Fieg al een hoop sneakers uitgebracht. Sommige van deze modellen gaan voor hoge prijzen rond op marktplaatsen als StockX. Niet alleen met New Balance, maar ook met adidas, Converse en Nike heeft KITH samenwerkingen gehad. Vorige maand bracht het merk uit New York zes modellen uit met adidas.

KITH x New Balance RC_1300

De twee merken brengen een RC_1300 uit in aardetonen. Het bovenwerk van dit model is gemaakt van mesh en suède. Op het suède rond de neus is een witte pegasus geborduurd. De bekende ‘N’ op de zijkant is van leer. In dit leer zit het logo van KITH als een print in geperst.

De veters, heeltab en tong zijn in een lichte crème kleur. De middenzool is wit en de buitenzool is een beige kleur. Bekijk de afbeeldingen van deze sneaker hieronder.

De releasedatum van de KITH x New Balance RC_1300 is nog niet bekend. Naar verwachting komt deze sneaker wel nog dit jaar uit. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

KITH x New Balance 1300
KITH x New Balance 1300