Skip to content
Upcoming

RHUDE x Puma collaboration op de Cell Endura

1 maart 2019 14:14
RHUDE x Puma collaboration op de Cell Endura

Puma en RHUDE gaan een samenwerking aan. Een nieuwe colorway op de Puma Cell Endura is het resultaat wat hieruit voort is gekomen.

RHUDE bestaat pas sinds een paar jaar. Het merk is in het jaar 2014 opgericht door Rhuigi Villaseñor en is gevestigd in Amerika. RHUDE richt zich voornamelijk op een minimalistische stijl, gecombineerd met streetwear.

De Puma Cell Endura staat bekend om de Cell-technologie in de zool. Dit kwam voor het eerst op de markt in het jaar 1998. De cellen hebben een optimale vorm gekregen om een stabiele demping te creëren. 20 jaar later is deze technologie weer teruggebracht om sneller, sterker en beter te kunnen bewegen. De dikke zool is één van de details die snel de aandacht weet te trekken. De Puma Cell Endura past dan ook perfect binnen de ‘Dad Shoe’ trend.

De details

Nu komt Puma met een samenwerking met het merk RHUDE. Zij hebben samen een nieuwe colorway gecreëerd voor de Puma Cell Endura, namelijk de ‘Sundry’. De colorway is geïnspireerd op het geboorteland van Rhuigi Villaseñor, namelijk de Filipijnen. Een traditionele manier voor het drogen van kleding is daar namelijk om gebruik te maken van de warmte van de zon. Waar de midsole van de Puma Cell Endura vrijwel altijd wit is, heeft het dit keer een zandachtige kleur. Bovenop deze midsole is een witte basis geplaatst van mesh. Hier overheen is een rustige overlay geplaatst in een zachte roze kleur. Verder zijn er een aantal opvallende details. Zo staat er op de linker toebox het woord ‘Forever’ en op de rechter ‘Faster’. Op de buitenste zijkant van de sneaker is het merk RHUDE te vinden. Deze teksten zijn geplaatst met een bruin/gouden stiksel. Ook het stiksel van ‘Cell’ achterop de hiel is in dezelfe kleur stiksel geplaatst. Alleen de ‘E’ heeft een opvallende mint groene kleur, net zoals het logo van Puma.

De Puma Cell Endura ‘Sundry’ zal morgen, 2 maart 2019, gereleased worden. Benieuwd waar jij deze sneakers kan bemachtigen? Check dan hier de storelist!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Rhude x Puma Cell Endura

368510-02 · Prijs vanaf €401,-

Naar alle aanbieders
Images by: Puma