Skip to content
Upcoming

Review // Dr.FrisK sneaker cleaning products

29 maart 2019 12:21
Review // Dr.FrisK sneaker cleaning products

Wanneer je nieuwe sneakers koopt wil je ze natuurlijk zo lang mogelijk schoon houden. Hiervoor bestaan er bijvoorbeeld verschillende protecting sprays, maar dat werkt nooit voor altijd. Het is fijn om te weten dat er cleaning producten bestaan om jouw sneakers weer te laten shinen wanneer er toch vlekken ontstaan.

Dr.FrisK is een merk van Nederlandse bodem dat zich richt op deze sneaker cleaning producten. Om jullie te laten ervaren Hoe de producten van Dr.FrisK werken en welk resultaat het biedt, hebben wij voor jullie een mooie Nike Air Max 90 volledig besmeurd met modder om die vervolgens weer zo clean mogelijk te krijgen. Ben jij nieuwsgierig? Check dan vooral de video en de review hieronder.

Dr.FrisK – Het verhaal

Bij Dr.FrisK zijn de mensen stuk voor stuk verliefd op sneakers. De perfecte oplossing om hun pareltjes schoon te houden zonder ze te beschadigen waren zij echter nog niet tegengekomen. Het is dan ook niet zo gek dat zij zich nu zelf richten op het ontwikkelen van cleaning producten om hun dierbare sneakers zo schoon en fris mogelijk te houden.
Ondanks dat Dr.FrisK niet de eerste is op de markt, onderscheiden zij zich perfect van de andere merken. Waar andere merken veelal gebruik maken van stoffen die je sneakers en het milieu kunnen aantasten, pakt Dr.FrisK dit heel anders aan. Door veel markt- en productonderzoek hebben zij een product ontwikkeld dat rekening houdt met moeder natuur, en niet onbelangrijk, een product dat niet schadelijk is voor jouw sneakers!

Het assortiment

Dr.FrisK is een Nederlands sneaker cleaning merk in opkomst, maar langzaam maar zeker een vaste positie in de markt aan het veroveren is. Net las je al dat Dr.FrisK gebruik maakt van bepaalde stoffen die jouw sneakers en het milieu niet zullen aantasten. Dat is altijd goed om te weten, maar ook de prijs is uiteraard belangrijk. Op dit moment bestaat het assortiment uit 4 producten, namelijk een cleaner kit, 2 specifieke borstels en cleaning wipes.

Sneaker Cleaner kit

Het eerste product van Dr.FrisK is de cleaner kit. Een handig pakket met alles wat je nodig hebt om jouw sneakers schoon te maken. De Sneaker Cleaner Kit bestaat uit de Dr.FrisK Sneaker Cleaner, de Standaard Borstel en het Dr.FrisK Microvezel Doekje. Dit product is verkrijgbaar voor €17,95. Klik HIER voor meer informatie over dit product.

Premium Borstel

Heb je sneakers die net wat meer liefde en zachte verzorging nodig hebben? Dan is de Premium Borstel daarvoor perfect. Deze borstel kost €12,95. Voor meer informatie klik dan HIER.

Suède Borstel

Speciaal voor de sneakers, gemaakt van suède, heeft Dr.FrisK de Suède Borstel ontwikkeld. Hiermee kan je deze kwetsbare stof perfect behandelen. De borstel is verkrijgbaar voor een prijs van €12,95. Klik HIER voor verdere informatie.

Sneaker Wipes

Als laatste product in het assortiment van Dr.FrisK vind je de Sneaker Wipes. Deze vochtige doekjes van microvezel zitten per stuk verpakt. Perfect om bijvoorbeeld altijd bij je te dragen tijdens het festivalseizoen. Voor een prijs van €7,95 krijg je 10 doekjes. Voor meer informatie klik je HIER.


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.