Skip to content
Upcoming

Restock alert: De Fear of God x Converse Chuck 70 Hi keert terug op donderdag 21 mei

19 mei 2020 10:54
Restock alert: De Fear of God x Converse Chuck 70 Hi keert terug op donderdag 21 mei

Na de geslaagde release van de Fear of God x Converse Chuck 70 Hi dropt de sneaker opnieuw. De sneakers waren razendsnel uitverkocht en om die reden worden alle maatjes nogmaals een keer bijgevuld. Aanstaande donderdag 21 mei is het tijd voor de sneakers om opnieuw tot leven te komen. Zet ‘m in je agenda en wees er snel bij voor jouw maat weer weg is.

Fear of God is een vrij jong merk maar is momenteel al wereldwijd bekend. Het merk is opgericht in 2013 door de Amerikaanse fashion- en sneaker designer Jerry Lorenzo. In 2018 verscheen de eerste samenwerking met Nike en sindsdien zijn er meerdere samenwerkingen geweest tussen de twee. De collabs met Fear of God zijn altijd razend populair en binnen no-time uitverkocht!

Fear of God x Converse Chuck 70 Hi | 167954C | 167955C

De sneaker zal terugkeren in zijn zwarte en ivory colorway. Zoals de naam ook al verklapt is deze samenwerking uitgewerkt op het Converse Chuck 70 Hi model. De twee colorways beschikken over een bovenwerk dat is gemaakt van canvas. Als we verder kijken naar de midsole zien we dat deze bij beide colorways een ivory kleur heeft gekregen met een zwarte streep. Daarbij hebben de sneakers nog een leuk detail gekregen. De zwarte colorway beschikt namelijk over een ivory kleurige tong en de ivory colorway beschikt over een zwarte tong. Ook is de tong gemaakt van leer. Als finishing touch is er achterop de hiel nog een heel pull tab te zien waar je veters doorheen kan halen en hebben ook de veters een ivory kleur gekregen.

De Fear of God x Converse Chuck 70 Hi zullen aanstaande donderdag 21 mei voor de tweede keer releasen. Vergeet je wekker niet te zetten want vanaf klokslag 10:00 uur kun jij dit prachtige paar bemachtigen. De sneakers zullen onder andere verkrijgbaar zijn op bstn.com voor €110,00.

Ben jij benieuwd welke sneakers er nog meer deze week uit zullen komen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en tot zaterdag kun je hieronder de afbeeldingen van de sneaker bekijken!

Fear of God X Converse Chuck Hi 'Black'

167954C · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Fear of God x Converse Chuck 70 Hi

Fear of God X Converse Chuck 70 'Ivory'

167955C · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Fear of God x Converse Chuck 70 Hi
Images by SOTO