Skip to content
Upcoming

RESTOCK ALERT! De adidas Futurecraft Alphaedge 4D

24 mei 2018 16:11
RESTOCK ALERT! De adidas Futurecraft Alphaedge 4D

Het innovatieve model van adidas, de Futurecraft Alphaedge 4D krijgt een restock! Na snel uitverkocht te zijn, kan je je nu weer inschrijven voor een raffle. Het model was erg gewild vanwege de unieke manier waarop de schoen geproduceerd is.

De Futurecraft 4D is vooral bijzonder door de maakwijze van de tussenzool, die in zijn geheel is geprint van koolstof. Met behulp van licht en zuurstof is het materiaal gemaakt tot een web. Met een uiterst sterke, lichte en elastische structuur, die een hele zachte demping oplevert

In februari voegde adidas zijn ultramoderne 4D-geprinte technologie toe aan een gloednieuw silhouet, de Futurecraft Alphaedge 4D. Nu zal de sneaker, die een Digital Light Synthesis-proces gebruikt om zijn tussenzool te maken, terugkeren naar de planken. Het bovenwerk bestaat uit meerdere dunne lagen ademende Forgefiber om de Three Stripes verder de toekomst in te sturen. Core Black en Gray zijn basis voor de kleuren op de bovenkant. Terwijl Ash Green de gebruikelijke rol op de Futurecraft-zool heeft.

Echte fans die het nieuwste Futurecraft-aanbod van de het drie-strepen merk willen coppen, kunnen op 31 mei 10:00 bij Sneakersnstuff deelnemen aan een raffle. Blijf op de hoogte voor meer releases via onze releasekalender.


adidas Futurecraft Alphaedge 4D

Prijs: €300,-
Colorway: Core Black/Aero Green/Ash Green
Stylecode: AC8485
Sthoplink (raffle): klik hier >>