Skip to content
Upcoming

Remko Nouws vertelt je alles over Karhu in de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

8 oktober 2020 20:42
Remko Nouws vertelt je alles over Karhu in de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

De tweede gast van aflevering 9 van Sneakerjagers ‘On Air’ gaat al een paar jaar mee in de sneakerwereld. Remko Nouws, Global Lifestyle Manager bij het Finse sneakermerk Karhu, geeft in de nieuwe aflevering ons een kijkje achter de schermen in de sneakerwereld.

Karhu

Momenteel is Remko Global Lifestyle Manager bij het Finse sneakermerk Karhu. Wij van Sneakerjagers zijn al een geruime tijd fan van Karhu en zien modellen als de Fusion 2.0, Aria 95 en de Legacy ook steeds vaker in het straatbeeld van Nederland. En dit is zeker niet onterecht!

Karhu staat voor “beer” in het Fins en zorgt al meer dan 100 jaar lang voor de beste outdoor en running gear in Europa. Deze outdoor en running essentie zijn tot de dag van vandaag nog terug te zien in de sneakers van Karhu. De design’s blijven dan ook trouw aan de Finse eenvoud. Over Karhu en nog veel meer vertelt Remko Nouws in de nieuw aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

Asics en collaborations

Na meer dan acht jaar werkzaam te zijn geweest bij Asics, maakte Remko in 2015 de overstap naar Karhu. In de nieuwe aflevering vertelt Remko onder anderen over de vele collaborations van Asics. Een opvallende collaboration waar Remko een aandeel in had was die van de Asics Gel-Lyte III in samenwerking met Patta. De sneaker kwam in in 2017 en was door zijn materialen en kleuren een erg opvallende sneaker en erg geliefd.

Check aflevering 8 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 9 oktober 2020 om 20:00 op Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’.