Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de Air Jordan 7 Retro ‘Greater China’

10 september 2020 20:08
Release Reminder van de Air Jordan 7 Retro ‘Greater China’

In tegenstelling tot andere modellen van Jordan zijn er in 2020 nog maar weinig colorways op de Air Jordan 7 gedropt. Gelukkig staat aankomende zaterdag, 12 september 2020, de release van de Air Jordan 7 Retro ‘Greater China’ op de planning.

Het Air Jordan 7 model werd oorspronkelijk gereleased in 1992 en is ontworpen door niemand minder dan Tinker Hatfield. Wat anders is aan deze sneaker vergeleken met zijn vier voorgangers, is dat dit model niet meer beschikt over een zichtbare Air Unit in de hiel. Ook is het Nike logo verwijderd van de hiel.

Er werden vijf colorways uitgebracht op het model, waaronder een colorway die was geïnspireerd op de Olympische Spelen. Michael Jordan droeg deze colorway in 1992 tijdens de Zomerspelen toen hij onderdeel uitmaakte van het ‘Dream Team’. Het paar droeg nummer ‘9’ op het achterste driehoekstuk in plaats van nummer ’23’. 10 jaar later, in 2002, zagen we de eerste Retro colorways verschijnen. In totaal waren dit twee colorways.

Air Jordan 7 Retro ‘Greater China’ | CW2805-160

Het witte/rode/zwarte/metallic gold kleurenpallet dat is verwerkt op de Air Jordan 7 is niet onbekend. Echter zijn de accenten die zijn verwerkt op de sneaker dat wel. Draken graphics bedekken het witte lederen bovenwerk. Tussen de witte lederen panelen zijn kleurrijke, traditionele Chinese patronen te vinden. Branding op het bovenwerk is op klassieke wijze verwerkt in rode en gouden kleuren. Onder het bovenwerk loopt een outsole die beschikt over glow-in-the-dark zooleenheden.

Aankomende zaterdag, 12 september 2020, dropt de Air Jordan 7 Retro ‘Greater China’. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €200,-. Check onze Releasekalender voor een volledige ‘storelist overview’ en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 7 Retro 'Greater China'

CW2805-160 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 7 Retro
Air Jordan 7 Retro
Air Jordan 7 Retro
Air Jordan 7 Retro