Skip to content
Upcoming

Release Reminder: UNDERCOVER x Nike Daybreak

30 juli 2019 14:02
Release Reminder: UNDERCOVER x Nike Daybreak

Er was al een langere tijd bekend dat de UNDERCOVER x Nike Daybreak zou releasen in een ‘Yellow’ colorway. Later werd ook bekend dat dezelfde sneaker in een “Obsidian’ en ‘University Red’ colorway zal uitkomen op donderdag 1 augustus.

‘Yellow’

De eerste colorway is de ‘Yellow’. Deze heeft een geel bovenwerk met zwarte details zoals de Swoosh, veters en de hak. Daarnaast heeft de sneaker een grijze mudguard. Dezelfde kleur grijs is ook weer terug te zien bij de veters en op de extended heel clip. Het bovenwerk staat op een witte midsole met zwarte spikkels. Deze midsole staat weer op een zwarte waffle outsole. De undercover branding is natuurlijk terug te vinden op de midsole in het zwart.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Yellow'

BV4594-700 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Nike Daybreak

‘Obsidian’

Naast de ‘Yellow’ komt de sneaker ook in een ‘Obsidian’ colorway. Deze heeft een blauw bovenwerk met dezelfde grijze mudguard als bij de ‘Yellow’ colorway. Ook de hak is zwart gekleurd. Echter heeft de Swoosh een gele kleur. Deze kleur zien we ook terug bij de veters. de extended heel clip is blauw gekleurd en heeft witte spikkels. Natuurlijk staat de sneaker op een witte midsole met zwarte spikkels. Daaronder zit de kenmerkende waffle zool van de Nike Daybreak.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Blue'

CJ3295-400 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Nike Daybreak

‘University Red’

De laatste colorway die uit zal komen op donderdag 1 augustus is de ‘University Red’ colorway. Deze heeft een rood bovenwerk met een grijze mudguard. Deze is natuurlijk, net als bij de andere colorways, weer terug te vinden bij de veters. De Swoosh is echter zwart gekleurd. Dit is in dezelfde kleur als de hak en de veters van de sneaker. De heel clip is rood gekleurd en heeft witte spikkels. Deze spikkels zien we uiteraard weer terug op de midsole. Dit keer in een witte kleur.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'University Red'

CJ3295-600 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Nike Daybreak
UNDERCOVER x Nike Daybreak
UNDERCOVER x Nike Daybreak
Images by END

De UNDERCOVER x Nike Daybreak is vanaf 1 augustus verkrijgbaar via de Nike SNEAKRS app en verschillende winkels zoals END, Sneakersnstuff, BSTN en Footshop.