Skip to content
Upcoming

Release reminder: Reflections of a Champion

7 juni 2019 16:19
Release reminder: Reflections of a Champion

Zaterdag 8 juni zal Jordan Brand 3 verschillende modellen droppen. Namelijk de Air Jordan 6, 7 en 8. Allemaal staan ze in het teken van de kampioenschappen die Michael Jordan behaalde in de periode van 1991-1993. Jordan Brand eert deze periode met de Reflections of a Champion.

Vanaf 1991 tot en met 1993 behaalde Michael Jordan zijn eerste drie kampioenschappen in de NBA. Drie kampioenschappen is niet niks en dat weet Jordan Brand ook. Daarom brengen ze een speciale versie uit van de drie sneakers die Jordan droeg tijdens deze periode. Naast de drie kampioenschappen behaalde Jordan ook nog eens drie titels als topscorer van de NBA en werd drie keer Finals-MVP.

Alle drie de modellen staan in het teken van de Reflections of a Champion. Het bovenwerk is daarom ook gemaakt van reflecterend materiaal van 3M. De Air Jordan 6 heeft de klassieke infrarood details op de zwarte midsole en bij de hiel. Daarnaast is de Nike Air branding te vinden op de hak. De Air Jordan 7 heeft details van een iets donkerdere kleur rood. Ook zitten er goudkleurige details op de sneaker die kenmerkend zijn voor het succes dat de greatest basketballer of al time behaalde in die drie jaar. Dezelfde rode details zijn terug te vinden op de Air Jordan.

Alle drie de modellen zullen zaterdag 8 juni uitkomen om 09:00 uur. Check de releasekalender voor meer informatie en het overzicht van winkels.


Air Jordan 6 Retro SP 'Reflective Silver'

CI4072-001 · Prijs vanaf €251,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 7 Retro SP 'Reflective Silver'

BV6281-006 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 8 Retro SP 'Reflective Silver'

CI4073-001 · Prijs vanaf €161,-

Naar alle aanbieders
Images by Solebox