Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

9 november 2020 21:48
Release Reminder: Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

De dag is bijna aangebroken, op woensdag 11 november komt dan eindelijk de Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ uit. Deze sneaker is nu al enorm populair en komt dicht bij de beste SB release van 2020. Er zijn al enorm veel raffles open die ook alweer bijna sluiten dus wees snel!

De ‘Elephant’ colorway is geïnspireerd op de Air Max 1 release uit 2007. Hierbij werd gebruik gemaakt van de olifanten print van de Air Jordan 3. Deze olifanten print was ook al eens eerder te zien op de Nike SB Dunk Low Supreme ‘White Cement’. Nu komt deze legendarische colorway terug op een iconische sneaker.

Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ | BQ6817-009

Wat meteen opvalt is de grijs/zwarte elephant print die zich bevind op de mudguard en hiel van de sneaker. Op de midfoot en gebied rondom de enkel is gebruik gemaakt van zwart suède. De toebox is gemaakt van wit leer om wat contrast te bieden. Het bovenwerk wordt afgesloten door een clear jade Swoosh. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ komt uit op woensdag 11 november via onder andere de Nike SNKRS App. Klik op de knop hier beneden om alle raffles te zien waar jij je nog last minute kan inschrijven.

Nike SB Dunk Low 'Elephant'

BQ6817-009 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
 Nike SB Dunk Low 'Elephant'
 Nike SB Dunk Low 'Elephant'
 Nike SB Dunk Low 'Elephant'
Images by Sneakerjagers