Skip to content
Newsfeed

Release Reminder HUF x Nike SB Dunk Low ‘San Francisco’ & ‘NYC’

28 november 2022 12:33
Release Reminder HUF x Nike SB Dunk Low ‘San Francisco’ & ‘NYC’

Om de 20e verjaardag van Nike SB en de opening van de eerste winkel van Keith Hufnagel te vieren, komt het Swoosh Brand met een speciale release: De HUF x Nike SB Dunk Low in de colorways ‘San Francisco’ en ‘NYC’ worden uitgebracht op dinsdag 28 november 2022 om 09:00 uur. Welke van de twee je krijgt is een verrassing! Lees hier alles over de release:

Deze twee Dunk Low ontwerpen zijn ook een eerbetoon aan wijlen Keith Hufnagel, professioneel skater en oprichter van het streetwear merk HUF, die in 2020 overleed. De samenwerking tussen HUF en Nike SB begon in 2004 en volgens Nike was HUF bezig culturele barrières in de wereldwijde skateboardwereld te slechten.

De twee merken bedachten een Dunk High “HUF Worldwide” die verschillende invloeden uit New York en Hufnagel’s woonplaats San Francisco combineerde. De twee nieuwe Dunk Low ontwerpen die voor het jubileum zullen uitkomen, zijn een eerbetoon aan deze samenwerking en aan Hufnagel zelf.

De NYC colorwaz heeft een marineblauwe leren basis met witte leren overlays en de skyline van New York City op de hiel. De ‘San Francisco’ komt ook met wit leer en zwarte overlays. Hier zien we de skyline van San Francisco op de hak.

Bovendien staan op de klep van beide ontwerpen de woorden: “Keith Forever”, een eerbetoon aan de overleden oprichter.

Het wordt ook spannend! Want als je de kicks koopt, weet je niet welke kleur je krijgt. De sneakers worden geleverd in een ‘blind bag’, dus je weet pas of je de ‘San Francisco’ of de ‘NYC’ hebt als je de doos opent.

De HUF x Nike SB Dunk Low ‘San Francisco’ en ‘NYC’ komen op dinsdag 28 november 2022 om 09:00 uur uit voor 120€ bij Nike en diverse skateshops. Klik op de knop voor alle info over de release! Houd onze release kalender in de gaten voor meer van dit soort sneaker release info!