Skip to content
Upcoming

Release reminder: De Pharrel Williams X adidas basketbal collectie dropt maandag 6 april

5 april 2020 08:20
Release reminder: De Pharrel Williams X adidas basketbal collectie dropt maandag 6 april

Het is alweer een tijde geleden dat we schreven over de samenwerking tussen Pharrell en adidas. We hebben er dan ook eventjes op moeten wachten maar aanstaande maandag 6 april is het zover. De nieuwe Pharrel Williams X adidas basketbal collectie is vanaf 10:00 verkrijgbaar op adidas.nl.

Na eerdere samenwerkingen hebben Pharrell Williams en adidas nogmaals besloten om een nieuwe collectie te maken. Deze nieuwe basketbal collectie bevat meerdere sneakers met verschillende kleuren. In totaal komt de collectie met maar liefst tien verschillende items. De eerste samenwerking tussen de twee kwam uit in 2014. Pharell Williams is begonnen met de visie om mensen te verbinden met liefde, passie, energie en kleur. Hij wil met de samenwerkingen diversiteit tonen in mensen. Met deze nieuwe collectie eren zij de creatieve eenheid en de wedstrijdcompetitie van basketbal. Elk item in deze collectie benadrukt eenheid maar tegelijkertijd ook identiteit.

Pharrell Williams X adidas collectie

Eerder schreven we dat de collectie uit 6 sneakers bestond, maar er is nog een nieuwe sneaker verschenen uit de collectie. De collectie zal dus niet uit 6 maar 7 sneakers bestaan. Hiervan hebben vijf sneakers een lichte ‘Ecru’ colorway gekregen, namelijk de ‘Stan Smith‘, ‘Campus‘, ‘Continental 80‘, ‘SC Premiere‘ en de ‘Nizza RF HI‘. Deze crème sneakers beschikken over iets donkere details op de toebox. Elk model beschikt over een andere kleur veter, zo heeft de ‘SC Premiere’ groene veters en de ‘Campus’ beschikt over gele veters. Dit maakt de sneakers allemaal net wat verschillend.

Ook bevat deze collectie twee nieuwe modellen, en dan hebben we het over de ‘Crazy BW‘ en de ‘Crazy BYW 2‘. Deze sneakers beschikken beiden over een heleboel kleuren en laten beiden zien waar deze Pharell Williams X adidas collectie voor staat. Op de ‘Crazy BW‘ zijn geen veters terug te vinden, maar een rits. De binnenzool is verstelbaar, hierdoor krijg je de precieze vorm voor ultiem comfort. Bij beiden sneakers zorgt de middenzooldemping ervoor dat de sneaker de hele dag door draagbaar is.

Zet ‘m vast in je agenda want op maandag 6 april zal de Pharrel Williams X adidas collectie releasen. De collectie zal vanaf 10:00 verkrijgbaar zijn op adidas.nl. De prijzen variëren tussen de €100,00 en €250,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er volgende week nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder alle afbeeldingen van de sneakers!

Pharrell Williams X adidas Crazy BW 'Yellow Tint'

FV7333 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams X adidas Crazy BYW 2

FU7369 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams X adidas Campus 'Ecru'

FX8025 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams X adidas Continental 80 'Ecru'

FX8002 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams X adidas Nizza Hi 'Ecru'

FX8010 · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams X adidas SC Premiere 'Ecru'

FX8019 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams X adidas Stan Smith 'Ecru Tint'

FX8003 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas