Skip to content
Upcoming

Release reminder: de Levi’s x New Balance dropt vrijdag 24 april 2020

23 april 2020 10:33
Release reminder: de Levi’s x New Balance dropt vrijdag 24 april 2020

New Balance heeft de afgelopen tijd al meerdere samenwerkingen aangekondigd, zo ook deze samenwerking met Levi’s. De sneaker heeft onderweg wat vertraging opgelopen vanwege de huidige corona crisis. We hebben er dus even op moeten wachten, maar aanstaande vrijdag 24 april 2020 is het dan echt zover. De Levi’s x New Balance sneaker zal vanaf klokslag 00:00 uur verkrijgbaar zijn.

New Balance staat bekend om hun sneakers, maar verkoopt daarbij ook kleding. Het merk is opgericht in 1906 en heeft in al die jaren ontzettend toffe items uitgebracht. De colorway van deze nieuwe samenwerking samen met Levi’s, is uitgevoerd op het New Balance 1300 model en heeft een super tof eindresultaat opgeleverd. De samenwerking tussen de twee merken is ontstaan door de erkenning van hun impact op de modewereld. Zij wilde dus samen iets creëeren, maar toch nog eigen elementen eraan toevoegen. De sneaker bestaat dus uit duidelijke elementen van beiden.

Levi’s x New Balance M1300 | M1300LV

Laten we beginnen bij het element van Levi’s dat eigenlijk meteen al opvalt. Op het bovenwerk zit bruinharige suède materiaal bevestigd, daarbij zijn de overige delen zijn afgewerkt met een jeans-look. Deze jeans-look is bijvoorbeeld te zien in de toebox en de tong. Ook New Balance komt overduidelijk terug op de sneaker. Zo is het branding-logo op de heel en tong te zien en komt de ‘N’ op de zijkant natuurlijk ook op dit model weer terug. Deze details beschikken over een oranje kleur. Verder is de midsole gedeeltelijk wit met donkerblauw.

De Levi’s x New Balance M1300 zal dus vanaf vrijdag 24 april 2020 verkrijgbaar zijn en heeft een prijskaartje van €219,00. Houd ook onze releasekalender in de gaten om geen enkele sneaker te missen en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. We moeten nog een paar dagen wachten, maar check tot die tijd de afbeeldingen hieronder.


Levi's X New Balance M1300

M1300LV · Prijs vanaf €203,-

Naar alle aanbieders
Levi's x New Balance
Levi's x New Balance
Levi's x New Balance
Images by New Balance