Skip to content
Upcoming

Release reminder: de Air Jordan 5 Retro ‘Fire Red’ dropt deze zaterdag 2 mei

30 april 2020 18:00
Release reminder: de Air Jordan 5 Retro ‘Fire Red’ dropt deze zaterdag 2 mei

De Air Jordan 5 Retro ‘Fire Red’ keert terug op zaterdag 2 mei. De sneaker, deze uitvoering, werd gedragen door Michael Jordan toen zijn team uit Chicago de strijd aanging met Cleveland. Uiteindelijk in de verlenging behaalde zij de overwinning dankzij 69 punten gescoord door His Airness. Na lang weggeweest, is het tijd voor de sneaker om terug te keren in zijn originele kleurstelling.

Air Jordan 5 Retro ‘Fire Red’ | DA1911-102

De oude klassieker zal verschijnen in zijn originele kleurenstelling, namelijk wit, zwart en natuurlijk die Fire Red kleur. Op het bovenwerk zien we een witte kleur met op de midsole een zwarte kleur. Het bovenwerk is gemaakt van stevig leer met op de zijpanelen mesh. Op de schoen bevinden zich een aantal kleurrijke details. De binnenvoering, het Jumpman-logo op de tong, de lace lock en de Nike Air branding op de hiel hebben een ‘fire red’ tint gekregen. De sneaker heeft een kleine aanpassing ondergaan, de outsole is namelijk nu lichtblauw gekleurd met wel nog een doorzichtig effect. De reflecterende tong en de rode details zijn wel hetzelfde gebleven als het exemplaar uit 1990.

En wat misschien nog wel het leukste is bij deze release is de maatvoering. Hij komt namelijk niet alleen in volwassenmaten maar ook in kinder en baby maatjes! Dus dit is de kans om samen met je neefje, nichtje of eigen kind te matchen!

Deze te gekke Air Jordan 5 Retro ‘Fire Red’ zal dus vanaf aanstaande zaterdag 2 mei verkrijgbaar zijn. Vergeet je wekker niet te zetten, want om klokslag 9:00 zal dit paartje verschijnen op Nike.com en bij diverse geselecteerde retailers, zoals Foot Locker. De prijs begint al bij €60,- en loopt door tot €190.- voor volwassenen.

Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen volgende maand? Neem dan een kijkje in onze releasekalender om geen enkele release te missen. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Nog een paar daagjes wachten, maar tot die tijd kan je hieronder genieten van de afbeeldingen van deze Air Jordan 5 ‘Fire Red’.


Air Jordan 5 Retro 'Fire Red'

DA1911-102 · Prijs vanaf €255,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 5 Retro GS 'Fire Red'

440888-102 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 5 Retro PS 'Fire Red'

440889-102 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 5 Retro TD 'Fire Red'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders