Upcoming

Release reminder: De Air Jordan 3 ‘Knicks’, een overwinning op de rivalen.

16 september 2019 13:11
Release reminder: De Air Jordan 3 ‘Knicks’, een overwinning op de rivalen.

Het is bijna zo ver! De Air Jordan 3 ‘Knicks’ komen aanstaande zaterdag uit. De schoen heeft een opvallende colorway en er schuilt een legendarisch verhaal achter deze schoen.

In de tijd dat Michael Jordan nog speelde voor de Chicago Bulls waren zijn grootste rivalen de New York Knicks. In het jaar ’88 speelde deze twee teams tegen elkaar en deze wedstrijd werd ‘The Virus Game’ genoemd. En dat kwam omdat Michael Jordan tijdens die wedstrijd last had van een buikgriep, maar hij wist alsnog 47 punten te scoren en zo wonnen de Chicago Bulls die dag. De Air Jordan 3 is geïnspireerd op deze wedstrijd en daarom zie je ook de colorway van de New York Knicks terug op de schoen.

Air Jordan 3 ‘Knicks’ | 136064-148

De basis van de schoen is wit en bevat Elephant print overlays. Het panel op de midsole is oranje net als het Jumpman logo op de tong en de eyestays. Er zijn ook blauwe eyestays en de binnenkant van de schoen is ook blauw. Op de binnenkant van de tong staat de datum “04.08.88”, dit is de datum van de wedstrijd ‘The Virus Game’. Op de achterkant van de schoen is een blauw Jumpman logo te vinden met de tekst ‘AIR’ daaronder. De outsole is grijs met aan de onderkant ook oranje en blauwe details.

De sneaker komt deze zaterdag, 21 september 2019, uit bij Nike in herenmaat en in grote kindermaat. De herenmaat zal €190,- gaan kosten en de kindermaat €140,-. Scroll naar beneden voor foto’s van de schoen. Houd onze Releasekalender in de gaten voor de laatste updates.


Air Jordan 3 Retro 'Knicks'

136064-148 · Prijs vanaf €396,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 3 'Knicks'
Air Jordan 3 'Knicks'
Air Jordan 3 'Knicks'
Images by Nike

The Turnover