Skip to content
Upcoming

Release Reminder: ASICS Gel-Lyte III OG ‘Orange/Purple’

5 oktober 2020 15:12
Release Reminder: ASICS Gel-Lyte III OG ‘Orange/Purple’


Mocht je het misschien vergeten zijn, bij deze een release reminder van de ASICS Gel-Lyte III OG Orange/Purple. Morgen dinsdag 6 oktober zal de sneaker namelijk droppen bij ASICS en diverse geselecteerde ASICS retailers. Het Gel-Lyte III model van ASICS bestaat dit jaar alweer 30 jaar en dat wordt groots gevierd. De sneaker is teruggegaan naar zijn OG shape waarmee de sneaker dus dus exact hetzelfde is als de eerste release in 1990.

In 1990 kwam de ASICS Gel-Lyte III voor het eerst op de markt. De sneaker viel op door de tong, deze is namelijk gespleten. De sneaker kent ondertussen vele samenwerkingen en colorways. In 2020 heeft de ASICS Gel-Lyte III extra veel aandacht gekregen omdat dit model alweer 30 jaar mee gaat.

ASICS Gel-Lyte III ‘Orange/Purple’

De ASICS Gel-Lyte III Orange/Purple heeft een bovenwerk dat beschikt over prachtige kleuren. Een witte nylon basis wordt afgewerkt door oranje details. Deze zijn te zien op de tong, veters en de branding op de hak. De paarse kleur zien we terug op de hiel en de mudguard, deze zijn ook beide van suède. Op de sneaker is ook nog zwart gaas te zien, dit wordt gecombineerd met het Tiger Stripe logo, die overigens in het wit is met een paarse omlijning.

Morgen, op dinsdag 6 oktober zal de sneaker droppen bij ASICS en diverse geselecteerde ASICS retailers. Er zal een prijskaartje aanhangen van €120,-. Een volledige storelist kan je vinden met de onderstaande link. De foto’s van deze sneaker kan je ook hieronder checken. Volg ons op social media en bekijk de releasekalender om geen een release te hoeven missen.

ASICS Gel-Lyte III OG 'Orange/Purple'

1191A266.102 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
ASICS Gel-Lyte III ‘Orange/Purple’
ASICS Gel-Lyte III ‘Orange/Purple’
Images by: ASICS
The Turnover