Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 5 ‘Inspire’

9 augustus 2019 16:09
Release Reminder: Air Jordan 5 ‘Inspire’

Net voor het 30 jarige jubileum van de Air Jordan 5 in 2020 komt de Air Jordan 5 ‘Inspire’. De, op de University of Michigan, geïnspireerde colorway zal zaterdag 10 augustus verkrijgbaar zijn.

‘Inspire’

De kleuren op de Air Jordan 5 ‘Inspire’ lijken geïnspireerd te zijn op de kleuren van de University of Michigan. Het Amarillo Yellow en Navy Blue op de sneaker passen namelijk perfect bij het tenue van één van de grootste universiteiten van Amerika. Ondanks dat deze inspiratie niet bevestigt is, komt het verhaal achter de sneaker wel van de scholen. De sneaker staat namelijk helemaal in het teken van het inspireren van studenten die na de zomer weer naar school gaan. De tag achterop de sneaker heeft een speciale boodschap voor alle studenten die weer naar school gaan. En voor extra motivatie staat de tekst “Inspire” op de binnenkant van de tong.

De details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van nubuck en is geel gekleurd. Verder op het bovenwerk zien we een aantal Navy Blue details. Kijk bijvoorbeeld naar de veter ogen en de kleur onder het gaas. Ook de midsole heeft deze blauwe kleur. Natuurlijk zitten de haaienvinnen op de Air Jordan 5. Dit keer in het geel met blauwe spikkels. De outsole is transparant. De Jordan Branding is terug te vinden op de blauwe tong en onderop de sneaker.

De Air Jordan 5 ‘Inspire’ zal zaterdag 10 augustus uitkomen via de Nike SNEAKRS app en via verschillende retailers. De Air Jordan 5 ‘Inspire’ zal €225,- gaan kosten. Check hieronder het store overzicht van de Air Jordan 5.


Air Jordan 5 Retro SP 'Inspire'

CQ9541-704 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6 "Inspire"
Air Jordan 6 "Inspire"
Air Jordan 6 "Inspire"