Skip to content
Upcoming

Release reminder! Air Jordan 5 ‘Anthracite’

5 februari 2021 17:44
Release reminder! Air Jordan 5 ‘Anthracite’

Het is weer weekend! Maar we hebben geen tijd om uit te slapen, want morgen 6 februari dropt de Jordan 5 Retro ‘Anthracite’ om 9:00 uur. Een sneaker waar wij graag onze wekker voor zetten! De Jordan 5 heeft wat nieuwe details, zonder zijn OG-details op te geven. Zoals de “23” op de hiel en het spetter-patroon op de midsole.

In 2020 vierde de Jordan 5, zijn 30 jarige bestaan. De sneaker dropte voor het eerst in 1990, in 4 colorways. Van alle 4 de OG-colorways hebben we al retro release gezien. De Jordan 5 ‘Anthreacite’ doet ons erg denken aan een van de eerste 4 colorways: ‘Black Metallic’. Dit omdat ook hier de sneaker vrijwel helemaal donker is en beschikt over suede op het bovenwerk.

Air Jordan 5 ‘Anthracite’ | DB0731-001

De Air Jordan 5 is een high top sneaker en heeft dit keer een zwart met donker grijze colorway gekregen. Op de teen en de achterkant zien we donker grijs suede. Dezelfde kleur, maar dan van mesh bedekt de rest van het bovenwerk. Aan de zijkanten zien we een zilver/grijs detail, wat we ook terug zien als eyestays en op de zool. Op de oversized tong, zien we weer een ander materiaal, in de donker grijze kleur. De midsole is zwart, terwijl de outsole een iced sole heeft. De details die de Jordan 5, de Jordan 5 maakt zien we hier natuurlijk ook. We hebben het over het aantrek detail op de veters, het ’23’ en Jumpman logo op de hiel en het spetter-detail.

Air Jordan 5 'Anthracite' | DB0731-001

De Jordan 5 ‘Anthracite’ is verkrijgbaar vanaf zaterdag, 6 februari 2021 om 9:00 uur. De sneaker heeft een prijskaartje van €190 en dropt bij Nike SNKRS. Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Wil je op de hoogte worden gehouden van alle restocks en drops? Download dan de Sneakerjagers app!

Air Jordan 5 Retro 'Anthracite'

DB0731-001 · Prijs vanaf €306,-

Naar alle aanbieders