Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 4 ‘Cool Grey’

30 juli 2019 15:42
Release Reminder: Air Jordan 4 ‘Cool Grey’

De Air Jordan 4 ‘Cool Grey’ komt na 15 jaar terug. Deze geliefde colorway kwam voor het eerst uit in 2004 en we hebben 15 jaar mogen wachten op zijn comeback. En nu is het bijna zover. De Air Jordan 4 ‘Cool Grey’ komt namelijk uit op donderdag 1 augustus.

De sneaker

De sneaker heeft een perfecte combinatie van kleuren. Door het kleurenschema van Cool Grey, Chrome, Dark Charcoal en Varsity Maize is de sneaker erg clean en perfect voor vele outfits. Dit was hetgeen dat de sneaker als sinds 2004 zo populair maakte.

Het bovenwerk is natuurlijk grotendeels grijs gekleurd. Het nubuck heeft de ‘Cool Grey’ kleur en we kunnen zien dat het kenmerkende gaas op het bovenwerk van de sneaker dezelfde kleur heeft. Ook de lacewings zijn grotendeels bekleed met nubuck in de ‘Cool Grey’ kleur. Echter hebben de ogen waar de veters doorheen gaan een Chrome afwerking. Dit zorgt voor wat meer variatie en diepte op de sneaker. Het zilveren Jumpman logo op de hak helpt hier ook zeker aan mee.

De jumpman achterop de sneaker is niet de enige Jordan branding op de sneaker. Aan de voorkant van de sneaker zit namelijk het Jumpman logo gestikt aan de tong. Het Jumpman logo heeft een witte kleur, en de tekst eronder is geel gekleurd. De midsole van de Air Jordan 4 is wit en staat op een zwarte outsole. Op deze zwarte outsole zitten echter nog een aantal gele details zoals het Jordan logo.

Release

De Air Jordan 4 ‘Cool Grey’ komt donderdag 1 augustus uit via Nike.com en andere retailers voor €190,-. Daarnaast zal de sneaker ook uitkomen in Toddler, Pre School en Grade School maten. Echt een sneaker voor het hele gezin dus. Check hieronder het winkeloverzicht van de Air Jordan 4.


Air Jordan 4 Retro 'Cool Grey'

308497-007 · Prijs vanaf €296,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 "Cool Grey"
Air Jordan 4 "Cool Grey"
Air Jordan 4 "Cool Grey"
Images by @dtrlvilla