Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de Air Jordan 1 Mid SE ‘Light Bone’ en de ‘Light Blue’

29 juli 2020 19:41
Release Reminder van de Air Jordan 1 Mid SE ‘Light Bone’ en de ‘Light Blue’

Dit weekend zit vol met geweldige releases. Zo verschijnen er ook twee nieuwe colorways op het Air Jordan 1 Mid SE model. De colorways ‘Light Bone’ en ‘Light Blue’ zullen alle twee releasen.

Het Air Jordan 1 Mid model krijgt steeds meer de erkenning die het model verdient. Er verschijnen meerdere colorways en je ziet ze ook vaker voorbij komen op straat. Laatst doken er foto’s op van een ‘Metallic Gold’ colorway en een paar dagen later verscheen er een ‘Island Green’ colorway. Al met al komen er nog genoeg colorways aan in de resterende maanden van 2020.

Air Jordan 1 Mid SE ‘Light Bone’ / ‘Light Blue’

De midfoot en de mudguard van beide colorways zijn gemaakt van leer en verwerkt in een grijze kleur. Vervolgens zijn de zachte gele en blauwe kleuren terug te vinden op onder andere de toebox, hiel, enkel en de laceholders. Zodra we naar de achterkant van de sneaker kijken zien we het materiaal corduroy terugkomen rondom de enkel. Om het bovenwerk volledig af te maken zien we een lederen Swoosh. Dit alles zit verwerkt op een rubberen midsole.

Aankomende zaterdag, 1 augustus 2020, zal de Air Jordan 1 Mid verschijnen in de twee colorways via Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 1 Mid SE 'Light Bone/Yellow'

DA4666-001 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 Mid SE

Air Jordan 1 Mid SE 'Light Blue'

DA4666-100 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 Mid SE