Skip to content
Upcoming

Release info: The Week Of The Ones

5 november 2018 11:43
Release info:  The Week Of The Ones

Meer dan 30 jaar na de eerste release van de Jordan 1 is de Jordan 1 waarschijnlijk nog steeds het populairste Jordan silhouette. Om het eeuwige silhouetten te vieren heeft Nike de Week Of Ones gelanceerd. Daarmee zullen ze deze week vijf verschillende Jordan 1’s releasen.

Tijdens de Week Of Ones zal Nike via de SNEAKRS app vijf verschillende Jordan 1’s releasen. Vorig jaar deed Nike het al met de Jordan 3. Toen werden in een week tijd vijf verschillende Jordan 3’s gereleased. Toen kwamen orderanden de Jordan 3 ‘Katrina’ en ‘Free Throw Line’ uit. Deze keer houdt Nike net als vorig jaar de Jordans die gereleased worden nog geheim. Maar door een GIF die Nike op de SNEAKRS app heeft laten zien kunnen we al een beetje zien welke sneakers er gaan uitkomen.

Wanneer je goed kijk kan je al een aantal Jordan 1’s zien die uitkomen deze week. Zo lijkt er een restock te komen van de geliefde Air Jordan 1 ‘Royal’ De blauw met zwarte Jordan kwam uit in 2017 maar lijkt dus nu een restock te krijgen. Ditzelfde geld voor de Jordan 1 ‘Shadow’. Deze Colorway is eerder dit jaar nog uitgekomen maar lijkt net als de ‘Royal’ een restock te krijgen. Bij twee van de vijf sneakers is ook al bekend wanneer ze uitkomen. Zo zal de Jordan 1 ‘PSG’ waarschijnlijk uitkomen op 6 november. Daarnaast is bekend dat de Jordan 1 ‘Not For Resale’ zal uitkomen op 7 november.

Nike zal dus vanaf 5 november tot en met 9 november 5 verschillende Air Jordan 1 colorways releasen. Bekijk hier de pagina van de Week Of Ones. Laat ons weten welke Jordan 1 jij graag ziet terug komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Image by @sneaksketchuk
The Turnover