Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 98 “Neon Highlighter” release info

5 februari 2019 15:14
Nike Air Max 98 “Neon Highlighter” release info

Binnenkort komt er een opvallende Air Max 98-colorway op de markt. Dit is de Nike Air Max 98 “Neon Highlighter”. Deze sneaker heeft een bijzonder uiterlijk door de neon kleuren die zijn toegevoegd. Een nieuwe variant die we nog niet gezien hebben.

Afgelopen januari kwam er al een andere sneaker uit die hier iets van weg heeft. De Nike Air Max 98 ‘I-95’. Dit is een variant die toegepast is op de Nike Air Max 98. Het model is exact hetzelfde en toegepast op de ‘I-95’. Het enige verschil zijn de kleuren. De kleuren die nu worden toegepast zijn heel opvallend. Hiermee trek je volledig de aandacht.

Het nieuwe model van Nike heeft een bijzonder uiterlijk. De basis van de schoen is geborduurd. Dit zie je ook terug in de andere modellen. De Nike Air Max 98 “Neon Highlighter” zit bomvol met opvallende kenmerken. Er is gebruik gemaakt van neon kleuren. Groen, oranje en roze zijn toegepast op de zwarte schoen. Daarnaast is het een laag model.

De release van deze opvallende sneaker is op zaterdag16 februari. De sneaker gaat rond de €140,- euro kosten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

Nike Air Max 98 “Neon Highlighter”

Prijs: €140,-
Kleur: Black, Neon yellow, Neon green, Neon pink and Neon orange
Stylecode: CI2291-083
Releasedatum: 16 februari 2019
Storelist: Bekijk hier de storelist >>