Skip to content
Upcoming

Release info: BAPE x adidas 3ST.002

27 oktober 2018 12:30
Release info: BAPE x adidas 3ST.002

Bathing Ape is oorspronkelijk opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot een van de grootste streetwear merken. Bathing Ape staat bekend om zijn opvallende ontwerpen, denk aan de camouflageprint, Ape Hoofden en Shark hoodies die wereldwijd bekend zijn. Het is dus geen verassing dat een top merk zoals adidas wil samenwerken met Bathing Ape.

adidas en Bathing Ape hebben nu samengewerkt en een te gekke collectie ontworpen waarmee je de winter doorkomt! De twee merken hebben namelijk een snowboard collectie ontworpen. Er zitten een aantal opvallende dingen in de collectie zoals de Slopetrotter pants en Snow Jacket. Ook zitten er 2 paar sneakers die speciaal zijn ontworpen voor snowboarden. De sneakers beschikken over een climatie materiaal en waterafstotende coating. Een van de modellen wat is gebruikt voor de samenwerking is de adidas 3E.002. Het andere model is de Tactical ADV boot. Het bovenwerk van de sneakers zijn nubuck en de adidas 3E.002 beschikt over een slip-on constructie. Ook hebben de sneakers een heftige print met reflecterende accenten.

De release staat gepland om op zaterdag 3 november. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


adidas Consortium 3ST.002 x BAPE

Releasedatum: 3 november 2018 vanaf 00:00 uur
Prijs:
€150,00
Colorway: Core Black/Supplier Colour/Ftwr White
Stylecode: DB3003
Bekijk hier de storelist>>


The Turnover