Skip to content
Upcoming

Release: Daniel Arsham X adidas Future Runner 4D

10 oktober 2018 11:39
Release: Daniel Arsham X adidas Future Runner 4D

Technologie is altijd belangrijk geweest bij de ontwikkeling van sportschoenen en sneakers. Adidas zit dan ook bovenop nieuwe ontwikkelingen met de 4D Futuracraft sneakers.

Waar 4D de laatste jaren steeds gegroeid is, zijn er nog weinig producten op de markt die van deze technologie gemaakt zijn. Maar adidas probeert daar verandering in te brengen met de 4D schoenen. De volgende in de 4D reek is de Daniel Arsham X adidas Future Runner 4D, het belooft een extreem exclusieve uitgave te gaan worden. Daniel Arshem is een kunstenaar uit New York die zich bezig houdt met moderne kunst. Samen met adidas kan hij de sneaker van de toekomst creëren door lessen te trekken uit het verleden.

Het uiterlijk van de sneaker is zeer modern, zeker met de 4D zool. Op deze zool zit een lichtgewicht primeknit upper. De sneaker heeft een een kleurige ‘Aero Green’ colorway, maar er is nog meer dat deze sneaker zo uniek maakt. Wanneer er UV-licht op de sneaker valt worden en een aantal details weergegeven. Op de neus van de sneaker komt het woord FUTURE tevoorschijn, op de zijkant zijn dan de drie adidas strepen zichtbaar.

Met al deze technologie zal de sneaker een prijskaart krijgen van €450,-. Niet bepaald goedkoop maar dan heb je wel een ultramoderne sneaker die zeer exclusief is. Op Europese adidas website zullen, na geruchten, maar 18 paar uitkomen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Daniel Arsham X adidas Future Runner 4D

Releasedatum: 12.10.2018
Prijs: €450,-
Colorway: Aero Green S18/Aero Green S18/Aero Green S18
Stylecode: BD7400
Bekijk hier de storelist>>