Skip to content
Newsfeed

Reebok’s tweede Mighty Morphin Power Rangers collectie komt eraan

17 maart 2022 10:30
Reebok’s tweede Mighty Morphin Power Rangers collectie komt eraan

Reebok heeft een tweede collectie met Hasbro’s Mighty Morphin Power Rangers aangekondigd. Deze collectie richt zich op de schurken uit de serie. Zo zijn Rita Repulsa, Rito Revolto en Lord Zedd visueel vertaald in de drie kicks die het schoenenmerk uit zal brengen.

Op de Instapump Fury Rita Repulsa zien we alle kenmerkende details van de tovenares. Haar staf, harige kegelhoed en gewaad zijn visueel vertaald op het bovenwerk. Op de binnenzool zie je illustraties die met dit karakter te maken heeft.

De Hurrikaze II Rito Revolto heeft een alledaags uiterlijk. Het bovenwerk heeft een split-design waardoor de binnenzijde een camouflageprint heeft en de buitenzijde een effen off white kleur heeft. Op de rechtertong staat ‘Evil Space Alien’ en op de linkertong staat een ‘Danger Ranger’ doodshoofd.

Het derde en laatste silhouet dat uit zal komen is de Answer IV Lord Zedd. Dit paar is erg futuristisch. Het bovenwerk is gemaakt van leer en is opgedeeld met rode en zilveren elementen. Op de wreef zitten groene accenten. Rondom het bovenwerk zitten blauwe buizen.

De drie sneakers uit de Reebok x Mighty Morphin Power Rangers collectie zijn vanaf vrijdag 25 maart verkrijgbaar. Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de eerste beelden van deze kicks hieronder.

Reebok Instapump Fury Rita Repulsa
Reebok Instapump Fury Rita Repulsa
Reebok Hurrikaze II Rito Revolto
Reebok Hurrikaze II Rito Revolto
Reebok Answer IV Lord Zedd
Reebok Answer IV Lord Zedd