Skip to content
Upcoming

Reebok Tom & Jerry collection release data

15 november 2020 10:28
Reebok Tom & Jerry collection release data

Reebok released 3 sneakers geïnspireerd op het wereld beroemde duo Tom & Jerry. De sneakers droppen in maten voor het hele gezin. Tom & Jerry graphics zijn te vinden op de Reebok Club C, Vector Runner en Royal Techque T. Het Tom & Jerry x Reebok pack is te verkrijgen op 17 november.

Het wereldberoemde duo Tom & Jerry kennen we allemaal. Al sinds 1940 zijn de animatie viguuren op de buis te zien. De kat (Tom) en muis (Jerry) hebben al 161 filmpjes waarin ze elkaar achterna zitten. Al eerder heeft Reebok sneakers uitgebracht met het geliefde duo. Opnieuw heeft Reebok een pack van 3 sneakers met Tom & Jerry graphics.

Tom & Jerry x Reebok Royal Techque T

De Royal Techque T sneaker van Reebok heeft een echte Vintage ’80s stijl. Op het wit leren bevenwerk is het geliefde Duo Tom & Jerry terug te zien. Met over de hiel ‘Tom & Jerry’ en op de tong de gezichten van de catoon viguren. De bekende ‘golven’ op de zijkant van de sneaker, heeft aan een een grijs, harige stof, wat verwijst naar Tom. Op de andere sneaker zijn deze geel met kaas gaten, wat verwijst naar Jerry. Ook de schoenendoos is helemaal in de Tom & Jerry stijl!

Tom & Jerry x Reebok Royal Techque T

H00841 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

Tom & Jerry x Reebok Royal Techque T - Ladies

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Tom & Jerry x Reebok ROYAL TECHQUE T

Tom & Jerry x Reebok Club C Revenge

Ook het design van de Reebok Club C Revenge heeft een Tom & Jerry make-over gekregen. Deze is geïnspireerd op cartoon viguur Droopy, die vaker vorbij kwam in de Tom & Jerry afleveringen. Een opvallende oranje voering met lila veters verwijzen naar het uiterlijk van Droopy. Op de hiel, tong en zijkant van de sneaker zijn referenties naar de cartoon show te zien. De rubber gum zool maakt de sneaker af. Ook bij deze Tom & Jerry x Reebok zit een bijpassende schoenendoos.

Tom & Jerry x Reebok Club C Revenge

H05220 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Tom & Jerry x Reebok REEBOK CLUB C REVENGE

Tom & Jerry x Reebok Vector Runner

Deze is voor de echte fans! “Deze Tom en Jerry tribute schoenen zullen je weer enthousiast maken om oude afleveringen van deze klassieke cartoon te kijken.” Zegt Reebok zelf. Het bovenwerk heeft een kaas graphic overlays op een rood bevenwerk van leer en mesh. Het kaas patroon is ook terug te vinden op de tong, waar ook hun logo te vinden is. Een historisch logo is te vinden op de neus. Natuurlijk heeft ook dit paartje een bijpassende Tom & Jerry doos.

Tom & Jerry x Reebok Vector Runner

H00846 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
TOM & JERRY X REEBOK VECTOR RUNNER

Het Reebok pack is te verkrijgen vanaf 17 november bij Reebok.nl. De sneakers zijn te krijgen in maten voor het hele gezin. Houd onze sneaker releasekalender en blogs in de gaten, zo mis je geen enkele release!