Skip to content
Upcoming

Reebok komt met een SNEEZE Mag samenwerking

28 april 2020 16:16
Reebok komt met een SNEEZE Mag samenwerking

Er is weer een heerlijke samenwerking Sneeze x Reebok in de maak! Het magazine is al 12 jaar bezig met het ontwerpen van creatieve content en heeft nu nog een samenwerking erbij op genomen. Ze hebben toffe logo printjes op de Reebok Club C gevestigd. Lees snel verder voor alle verdere informatie die je moet weten over dit paartje.

Sneeze Magazine bestaat sinds 2008 en staat bekend om zijn creatieve uitingen op bijvoorbeeld posters en is zowel suggestief als invloedrijk en dat snappen wij maar al te goed. Ze hebben veel toffe samenwerkingen gehad met de grootste merken. Natuurlijk mag het bubbel logo niet ontbreken bij collabs. Dit logo heeft door de ’throwie’ style een echte graffiti vibe, en past perfect bij het karakter van Sneeze.

Sneeze Mag x Reebok Club C

Het is een strakke sneaker die minimalistische branding heeft gekregen, het bubbel logo is natuurlijk terug te zien. Deze kwam ook vaak terug op kleding collabs en heeft nu dus ook zijn eigen sneaker gekregen, een echte evolutie! Schoon wit leer vind je natuurlijk op de Reebok Club C, met wat bijpassende steken als accent. Alleen de tong en de voering hebben een donker zwarte kleur gekregen die ook is gebruikt bij het bubbel logo van Sneeze Mag.

Release info

Blijf nog rustig zitten, want er is helaas nog geen releasedatum vrijgesteld. Wel kunnen we je aanraden om de releasekalender in de gaten te houden, het zal namelijk niet lang meer duren voordat Reebok deze samenwerking online gooit. Ook voor andere sneakers kan je natuurlijk bij ons terecht.

Images by: Reebok