Skip to content
Upcoming

Reebok is de samenwerking aangegaan met 3 Duitse stores

22 juli 2019 16:17
Reebok is de samenwerking aangegaan met 3 Duitse stores

43einhalb, Asphaltgold en Overkill, 3 Duitse stores die allemaal de samenwerking zijn aangegaan met Reebok. Elke store krijgt zijn eigen Reebok sneaker, geïnspireerd op internationale streetfood gerechten. Het thema van deze samenwerkingen luidt dan ook: “International Food”.

Elke store heeft zijn eigen draai gegeven aan het thema “International Food”. Ben jij nieuwsgierig naar hoe deze stores hun creativiteit de vrije loop hebben gelaten? Scrol dan snel verder om meer te weten te komen over deze Reebok samenwerking, de verhalen achter de sneakers en natuurlijk de looks.

Reebok X 43einhalb Club C Revenge MU ‘Revenge of Ruì’

43einhalb heeft een geweldig verhaal gecreëerd. De held van dit verhaal is de panda Ruì Bù. Een panda van Chinese afkomst die is opgegroeid in de wijk Chinatown in Londen. Van jongs af aan ontwikkelde Ruì al een passie voor koken. Hij kon er echt van genieten wanneer zijn moeder in de keuken traditionele Chinese gerechten aan het bereiden was. Al helemaal wanneer dit zijn lievelingsgerecht was, namelijk gefrituurde noedels met groenten die zij als geen ander kon maken. Voor Ruì Bù was het dus al snel duidelijk, hij wilde Chef-kok worden en de recepten van zijn familie delen met de wereld!
Ruì startte als keukenhulp bij de beste restaurants van de stad om uiteindelijk zelf ooit chef-kok te worden. Echter werd hij alleen maar belachelijk gemaakt door de ervaren chef-koks omdat zij de noedels van zijn moeder bij lange na niet binnen de verfijnde keuken vonden passen.
toch gaf hij niet op. Tijdens zijn pauze van zijn afwasdiensten in de keukens, bereidde hij voor zijn collega’s de heerlijke gerechten van zijn moeder. Zij vonden het fantastisch. Dit heeft Ruì Bù er toe gezet om zijn eigen restaurant te beginnen. Een betere wraak op de Haute cuisine bestaat er niet!

De sneaker die Reebok en 43einhalb hebben gebruikt binnen deze samenwerking, is de Reebok Club C Revenge MU. De colorway van Reebok X 43einhalb Club C is natuurlijk wit met zwart, net zoals een pandabeer. Het logo van Reebok is zwart en loopt van de ene zijkant over de hiel naar de andere zijkant. Ook zijn de veters zwart van kleur met daarop de teksten “Ruì Bù” en “The cooking panda” in het wit. Andere leuke details zijn op de tong te vinden. Op de tong van de linker sneaker is namelijk op het label een pandabeer afgebeeld die een koksmuts draagt. Op de rechter sneaker vind je “Revenge of Ruì Bù” met daarachter twee gekruiste chopsticks. De sneakers komen uiteraard in een lookalike noodle takeaway box.

43einhalb X Reebok Club C Revenge MU 'Revenge of Ruì'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Reebok samenwerking 43einhalb

Reebok X Asphaltgold Classic Nylon ‘Pizza’

Ook Asphaltgold heeft een Reebok silhouet een smakelijke make-over gegeven. Bij deze store zijn zij van mening dat Sweet dreams gemaakt zijn van kaas. Met de passie voor pizza en een snufje Amore, viert Asphaltgold al het goede van het leven met de Italiaanse versie van de Reebok Classic Nylon.

Om echte Italiaanse vibes toe te voegen, zijn er leuke details te vinden op de sneakers. Zo vind je op het linker tonglabel een heerlijke pizza waar één pizza punt van mist. Dit puntje vind je echter terug op het rechter tonglabel. Op het rechter label staat overigens ook de quote “Sharing is caring”. De labels op de tong van de sneakers zijn natuurlijk niet de enige details op deze sneakers. Ook de veters zijn interessant. Deze zijn voornamelijk wit met daaroverheen twee lijnen, een rode en een groene lijn. De lacelocks maken de look helemaal af. Op de linker sneaker staat namelijk “Pizza” op de lacelock en op de rechter sneaker het logo van Asphaltgold. Natuurlijk komt ook dit paartje in een bijpassende box. Een pizza doos voor een normale pizza is uiteraard te krap, maar de sneakers passen perfect in de doos voor een Calzone pizza!

Asphaltgold X Reebok CL Nylon 'Pizza'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Reebok samenwerking Asphaltgold

Reebok X Overkill Classic Leather ‘Döner’

De derde en laatste store, Overkill, heeft de inspiratie voor de sneakers dichter bij huis gezocht. Ondanks dat Döner kebab Oorspronkelijk een Turks gerecht is, werd het broodje Döner voor het eerst geserveerd in Berlijn. Overkill gebruikt dit gerecht ter inspiratie voor de make-over van de Reebok Classic Leather.

De Reebok X Overkill Classic Leather ‘Döner’ komt in een geheel zwarte colorway. Alleen de details op de sneakers zijn in een andere kleur. vooral het label op de rechter sneaker is opvallend. Hier zie je namelijk een Döner kebab spit afgebeeld met daaronder “Kebab since 2003”. 2003 is ook het jaar dat Overkill zijn store vestigde in Berlijn. Overkill kan natuurlijk niet achterblijven dus ook deze store komt met een fantastische verpakking voor de sneakers. De box zelf is omwikkeld met aluminium folie en in de box vind je het verfijnde verpakkingspapier voor een broodje Döner.

Overkill X Reebok Classic Leather 'Döner'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Reebok samenwerking Overkill

Al met al komt Reebok samen met 43einhalb, Asphaltgold en Overkill met 3 heerlijke sneakers. Deze samenwerking bestaat echter uit meer dan alleen de sneakers. Elke store krijgt namelijk zijn eigen shirt, pet, sokken en tas, helemaal in hetzelfde thema als de sneakers. Wil jij een paartje bemachtigen van deze heerlijke colorways? Zorg dan dat je zaterdag 27 juli klaar zit om jouw favoriet van deze Reebok samenwerking aan te schaffen!