Skip to content
Upcoming

Reebok brengt de OG colorway terug van de Instapump Fury

16 maart 2019 09:00
Reebok brengt de OG colorway terug van de Instapump Fury

Reebok’s Instapump Fury is een klassieke sneaker die voor het eerst werd uitgebracht in 1994. Nu komt de Instapump Fury terug in zijn OG colorway.

Reebok’s Instapump Fury is de eerste sneaker die gebruik maakte van Reebok’s Pump technologie. De Pump technologie debuteerde voor het eerst in 1994. Dit model staat bekend om zijn cut-out upper, agressieve design en zijn veter-loze fit technologie. De Instapump Fury is zonder twijfel Reebok’s bekendste hardloopschoen ooit. Samen met BAPE en Vetements heeft Reebok verschillende edities van de Instapump Fury uitgebracht.

De details

In 1994 heeft Reebok voor het eerst de Instapump Fury uitgebracht en nu, 25 jaar later, brengt Reebok opnieuw de sneaker uit in zijn OG citroen, rood en zwarte colorway. Deze sneaker is ontworpen door Steven Smith en Reebok Advanced Concepts team. De Upper kan zichzelf uitzetten zodra er op de kenmerkende “Pump” knop gedrukt wordt waardoor er lucht in komt zodat de sneaker strak om de voet zit. Als basis is de Upper gemaakt van zwart mesh. De citroen en rode accenten zijn toegevoegd om de nadruk te leggen op het agressieve design zoals de cut-out upper en de gesplitte zool.

Reebok brengt in totaal 1994 paar uit van deze colorway, omdat hij in 1994 voor het eerst werd gereleased. Elk paar van deze sneaker wordt genummerd van 1 tot 1994. Deze colorway zal worden uitgebracht op de website van Reebok op 22 maart 2019.

Reebok brengt ook nog een blauwe colorway uit, deze colorway is niet exclusief. Scroll naar beneden voor onder andere foto’s over de colorways van de Instapump Fury.


Reebok Instapump Fury “Citron”

Prijs: –
Colorway: Citroen/rood/zwart
Stylecode: V47514
Releasedate: 22 Maart 2019

Reebok Instapump Fury OG
Reebok Instapump Fury OG
Reebok Instapump Fury OG
Reebok Instapump Fury OG
Afbeeldingen: ENDclothing

Reebok Instapump Fury “Sax”

Prijs: –
Colorway: Echo Blue/zwart/grijs
Stylecode: M48756
Releasedate: 2019

Reebok Instapump Fury OG
Afbeelding: Reebok