Skip to content
Upcoming

Reebok en Palace gaan opnieuw samenwerken

19 oktober 2020 17:13
Reebok en Palace gaan opnieuw samenwerken

Palace Skateboards heeft een teaser video geplaatst van een nieuwe samenwerking met Reebok. De video is te zien op het Instagram account van Palace Skateboards. De twee merken werkte al eerder samen. Opnieuw zien we Reebok x Palace Skateboards sneakers. Ook verschijnt er kleding, waar allebei de merken op te zien zijn.

In de Instagram teaser was nog niet veel te zien. Palace verklapte nog niet veel. Alleen dat we ‘soon’ meer informatie krijgen. Die informatie is er ondertussen. Twee paar Reebok x Palace Skateboards sneakers en een 3-delig joggingpak in drie kleuren, heeft Palace, samen met een nieuwe trailer online gezet. De sneakers komen in een zwarte en witte colorway. Ook de release datum is bekend gemaakt.

Palace Skateboards x Reebok classic sneakers

De sneaker ziet er in eerste opzicht, misschien niet heel bijzonder uit. Maar als je even goed kijkt zie je een bijzonder detail. Aan de zijkant van de sneakers, zit een luchtpompje. Hiermee kan je lucht of water uit je sneaker pompen. De sneaker komt in twee colorways. Een witte, met donker blauwe details en een zwarte met witte details. Op de lip zijn de logo’s te vinden van beide merken. Ook op het pompje staat het Palace logo gedrukt. Foto’s van de sneakers, maar ook de joggingpakken, zijn onder aan dit blog te bekijken.

De sneaker en kleding komen uit op vrijdag 23 oktober, exclusief bij Palace Skateboards. Het is te kopen in de winkels en de website vanaf 11:00 uur. Sneakerjagers houd je op de hoogte van de laatste sneaker nieuwtjes en releases via onze blogs. Volg ons ook op Instagram voor extra sneaker content.

View this post on Instagram

♻️⛽️ 🔜🔜🔜🔜 @reebokclassics

A post shared by PALACE (@palaceskateboards) on

Reebok x Palace skateboards
Reebok x Palace skateboards
Reebok x Palace skateboards clothing