Skip to content
Newsfeed

Reebok en adidas combineren de Instapump Fury en ZX 8000 in één sneaker

21 juli 2021 15:30
Reebok en adidas combineren de Instapump Fury en ZX 8000 in één sneaker

Reebok en adidas hebben de Instapump Fury van Reebok en de ZX 8000 OG van adidas in één sneaker gecombineerd. Deze sneaker heet nu de ZX Fury.

De Instapump Fury van Reebok is momenteel één van hun populairste modellen. Grote merken als Billionaire Boys Club, Kenzo en Maison Margiela hebben hun eigen draai aan dit model mogen geven. Hetzelfde geldt voor de ZX 8000 van adidas. Dit model werd de laatste maanden steeds populairder door de samenwerking met Lego. Nu combineren de twee merken deze modellen in één schoen.

Reebok x adidas ZX Fury | GZ6595

De ZX Fury lijkt erg op de Instapump. Het bovenwerk van dit model zit namelijk ook op deze schoen. De elementen van de adidas sneaker zie je terug in de drie strepen op de zijkant, het logo op de tong en de plastic overlay op de hak. Dit is iets wat typisch is voor de ZX 8000.

De basis van het bovenwerk is wit, waardoor de andere kleuren er duidelijk uitspringen. De opblaasbare elementen op het bovenwerk zijn in een mintgroene kleur. De hiel, de voering en de accenten op het bovenwerk zijn rood. Een deel van de buitenzool bij de neus is ook rood. Onder het rode element op de hiel bevindt zich de middenzool waarvan een deel geel is. Bekijk de beelden van de sneaker hieronder.

De Reebok x adidas ZX Fury komt op vrijdag 23 juli uit in vier verschillende colorways om 10:00 uur. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Reebok x adidas ZX Fury
Reebok x adidas ZX Fury
Reebok x adidas ZX Fury
Reebok x adidas ZX Fury
Reebok x adidas ZX Fury
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date