Skip to content
Upcoming

Reebok dropt feministische sneaker met Girl on Kicks

3 maart 2020 16:22
Reebok dropt feministische sneaker met Girl on Kicks

Sanne Poeze, ook wel bekend als Girl on Kicks heeft samengewerkt met Reebok. Samen hebben ze een super toffe sneaker mogen uitbrengen. Sanne wilt graag mensen aansporen en inspireren om kleding en sneakers te dragen op een feministische manier. Daar is de sneaker vooral op geïnspireerd, dat zie je ook terug. Vooral in de naam, haar campagne heet “It’s A Mans World”. De sneaker komt 5 maart uit voor 140,-.

Over Sanne Poeze

Sanne is in het sneaker wereldje gevallen toen zij 16 was. Op haar 17e had ze haar eerste limited-edition sneakers. Sindsdien heeft zij haar collectie alleen maar verder uitgebreid. Ze ging naar een grafische school, ze moest haar creativiteit kwijt. De passie die zij heeft voor sneakers moest ze uiten, dat heeft ze gedaan door middel van blogs. Genaamd Girl On Kicks, hier vertelde ze vooral haar interesses. Welke releases uitkwamen die wat met haar deden, en waarom dat was.

Girl On Kicks x Reebok Daytona DMX ‘Purple’ | FV6077

Van haar hobby heeft ze haar full time baan gemaakt. Alles wat ze maakt is met een subtiel laagje vrouwelijkheid. Sanne’s denkwijze maakt haar uniek, en dat al helemaal in deze wereld. Ze is een harde werker en wilt meer bewustzijn en ruimte voor vrouwen binnen de sneaker en streetwear -wereld. Dat is één van de redenen dat zij de samenwerking met Reebok is aangegaan. De “It’s A Man’s World” is een campagne opgericht door Reebok. 5 sterke powervrouwen zijn hier onderdeel van, waaronder Sanne. Samen met die vrouwen brengt Reebok vier klassieke sneakers uit, en ook nog twee t-shirts. Sanne heeft de DMX Daytona in een nieuw jasje gestopt. De sneaker heeft vooral een paarse kleur, dit moet het feminisme aankaarten.

Release info

Donderdag 5 maart komen ze uit, deze prachtige sneakers wil je echt niet missen. Net als alle nieuwste releases! Houd daarom onze releasekalender in de gaten voor de nieuwste sneakers.

Girl On Kicks X Reebok Daytona DMX 'Purple'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Sanne Poeze