Skip to content
Upcoming

Reebok Club C85th is jarig en geeft colorways cadeau

18 februari 2020 09:08
Reebok Club C85th is jarig en geeft colorways cadeau

Reebok Club C85th is jarig en dat vieren ze goed. De schoenen bestaan dit jaar precies 35 jaar en geven ons twee super gave nieuwe colorways cadeau. Zondag 1 maart komen ze met twee nieuwe colorways van de Reebok club C85th in de kleuren ‘Beige/Navy’ en ‘Beige/Green’.

Geschiedenis van Reebok

Het begon allemaal in 1895, een familiebedrijf in Engeland begon met schoenen te produceren en te verkopen. Ze stonden bekend om de kwaliteit van de schoen, ze mochten namelijk zelfs schoenen maken voor de Olympische Zomerspelen in 1924. Twee kleinkinderen van het familiebedrijf besloten hierin verder te gaan maar met de naam Reebok. Ze hebben de naam te danken aan het Afrikaanse dier die wij antilope noemen. In 2005 heeft Adidas een bieding gedaan om het bedrijf over te kopen. Concurrenten als Nike en Puma stonden met een mond vol tanden dat nummer twee en drie samen gingen werken om nummer 1 Nike, van de troon af te stoten.

Details Reebok Club C85th | FX1379 | FX1378

De klassieke Clubs zijn echte must haves, de C85th zijn in een vernieuwd jasje gestopt. Het bovenwerk is van leer die comfortabel is, wat je gewend bent van de Reebok collectie. De zool is gemaakt van rubber zodat je sterk in je schoenen blijft staan. De sneakers komen in twee verschillende kleuren, in een witte klassieke kleur met groene details en nog een met rode details. Door het labeltje en de logo houd je nog wel het klassieke en het elegante erin, waardoor je het elke dag kan aandoen en het overal mee kan combineren. Op het labeltje zie je de jaartallen en de kleuren. Dat is nogal nieuw en het valt bij ons in de smaak!

Zondag 1 maart komen ze uit en zijn ze verkrijgbaar op verschillende sites, benieuwd of jouw maat er tussen zit? Of nieuwsgierig naar meer sneakers die binnenkort uitkomen? Neem dan een kijkje op de releasekalender.

Reebok Club C 85 'Beige/Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Reebok Club C 85 'Beige/Navy'

FX1379 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Reebok Club c85th

Reebok Club c85th
Reebok Club C85TH | FX1378


Reebok Club c85th
Reebok Club 85TH | FX1379


Images by Reebok