Skip to content
Upcoming

De Reebok Club C ‘Vote’ komt binnenkort

19 augustus 2020 13:57
De Reebok Club C ‘Vote’ komt binnenkort

Reebok liet vorige week hun geheel nieuwe ‘First Pitch’ platform zien en brachten daarbij de Reebok Classic Leather Bee Keeper uit. Nu heeft Reebok de Club C ‘Vote’ laten zien die binnenkort wordt gereleased.

Reebok beschrijft deze nieuwe colorway als volgt: Ter ere van degene die voor ons hebben gevochten en de nieuwe generatie die de strijd voortzet, is de Club C ‘Vote’ een symbool van ons recht om te beslissen, om voor vrijheid, menselijkheid en gelijkheid te kiezen, want ongeacht achtergrond, ras, politieke overtuiging of geloofssysteem, het begint met de VS.

Reebok Club C ‘Vote’

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van verkleurd geel leer, wat geïnspireerd is op de zon gebleekte verkiezingsspelden. Het reebok logo staat op de midfoot. Twee strepen lopen over in één naar de hiel toe met daarin meerdere sterren. Op de rode patch op de tong staat een cartoon van een olifant. Op de zijkant van de hiel staat in het klein “Limited Edition 500”. Een verkleurde gele midsole en rode outsole sluiten het model af.

De sneaker komt in een bijzondere manier uit. De sneaker wordt verkocht op het Pitch platform van Reebok en er moeten minstens 500 paar verkocht worden voordat hij wordt geproduceerd. Beginnend bij €1,-, voegt elke aankoopt nog eens €1,- toe aan de prijs, totdat deze bij de retail prijs is van €90,-. Bij alle volgende verkopen blijft de sneaker een prijs van €90,- hebben.

De Reebok Club C ‘Vote’ gaat live op donderdag 20 augustus om 18:00 uur bij Firstpitch.reebok.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


Reebok Club C 'Vote'
Reebok Club C 'Vote'
Reebok Club C 'Vote'
Images by Reebok