Skip to content
Upcoming

RAINS x Vans voor een limited lente collectie!

9 maart 2018 11:34
RAINS x Vans voor een limited lente collectie!

Vans is een samenwerking aangegaan met het Deense merk RAINS, om een aantal klassieke silhouetten te ontwerpen. De lente collectie is geïnspireerd op het industriële landschap van Kopenhagen. De colorway en de materialen die zijn gebruikt verwijzen naar Refshaleøen, een voormalig industrieel eiland voor de kust van Kopenhagen. De samenwerking benadrukt de klassieke sneakers van Vans, de Old Skool, Sk8-Hi en Slip-On. Er is gebruik gemaakt van het kenmerkende jasmateriaal van RAINS, reflecterende details, veters met aangepaste nestels en een binnenzool met een luchtfoto van Refshaleøen. De luchtfoto van het voormalig industrieel eiland staat ook afgebeeld op de heel tab van de schoen. De UltraCush Lite-technologie van Vans is op het model toegepast, waardoor elke sneaker comfortabel en licht is.

Het Sk8-Hi model is uitgevoerd in een clean off white, bijna licht grijze colorway en is zeer minimalistisch. Door het gebruik van de Vans Lite-technologie is de sneaker enorm lichtgewicht, wat trouwens ook geldt voor de andere modellen. Maar laat je niet voor de gek houden, want de sneakers zijn ook enorm stevig en warm. De Old Skool komt in een donkergroene colorway en heeft een combinatie van suede leer en glad leer. Om wat contrast te brengen in de sneaker is de zool helemaal clean in een licht beige/gebroken witte kleur. De streep op het zijpaneel heeft deze zelfde kleur. Het Slip-On model is geheel zwart op de witte zool na. De bovenkant van de sneaker is van mat zwart leer en de zijpanelen zijn in dezelfde zwarte kleur maar een andere structuur leer.

Het valt niet te ontkennen, deze lente collectie ziet er geweldig uit, bekijk ze snel hieronder. De Vans x RAINS collectie is vanaf 16 maart 2018 alleen verkrijgbaar in Europa via Vans.eu. Voor ons gehele Vans assortiment klik hier, en houd voor updates onze blogs en de releasekalender in de gaten!

Images: RAINS