Skip to content
Watch

Rafting Goods – The Turnover Episode 30

29 januari 2022 16:00

Rafting Goods is de grootste hip-hop collectief van Nederland. Na hun 101 Barz-sessie van een paar weker terug maakte de groep, waarvan onze eigen Tim Beumers onderdeel van is, bekend een album uit te brengen. Gisteren, vrijdag 28 januari, kwam het album uit en DJ Turne kon dit natuurlijk niet laten schieten. Daarom staat episode 30 van The Turnover helemaal in het teken van RAFTING GOODS VOLUME 1. De set van DJ Turne zelf kan hierboven bekeken worden, en kan beluisterd worden via onze Mixcloud pagina.

Rafting Goods

Rafting Goods is ontstaan uit een gezamenlijke Whatsapp groep met als reden om mensen bij elkaar te brengen tijdens de lock-down. Hetgeen wat de mannen in common hadden was de gezamenlijke liefde voor hip hop. De groep bestaat uit verschillende rappers en producers. Producers gooide een productie in de groep en vervolgens deden de mc’s hun werk.

Rafting Goods

Rafting Goods bestaat uit de mc’s Hairo, Dion Masé, $KEER & BOO$, Dookie, Eijer, James, Mike Tibbert, MPDrees24, Nosa, NTAN, Roelie Vuitton, Tenshun en Tim Beumers. De beats zijn verzorgd door Andel Drums, Blanke Roy, Phin, Jordy Simons, Yung Umbro, Presto, Sneadr en Soulution. Andere namen die niet mogen ontbreken zijn Krauw Konnekt, Fat Windjacks, Slenterprise, Mack X King X Monster, Het VerZet en VSOP, Blocnotes, Fakkelbrigade, Zo Moeilijk en Kohfie Konnect.

Het album is nu uit en te beluisteren via verschillende streaming diensten zoals Spotify. Check hieronder de tracklist van het album.

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.