Skip to content
Watch

Queens & Sneakers Show S02 Ep. 6 met Jolani & Shereen

11 mei 2022 16:00
Queens & Sneakers Show S02 Ep. 6 met Jolani & Shereen

De queens zijn terug met een nieuwe aflevering. Op donderdag 12 mei 2022 om 20:00 uur staat aflevering zes van het tweede seizoen van de Queens & Sneakers Show op ons YouTube kanaal. In deze aflevering ontvangen hosts Maartje en Carmen de gasten Jolani en Shereen.

De zesde aflevering van de Queens & Sneakers Show is in Café Raffles in het kantoor van Sneakerjagers in Utrecht opgenomen.

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show Ep. 6

Jolani Jhones

Queens & Sneakers Show

In deze aflevering is Jolani Jhones (25) te gast. Jolani is sinds jongs af aan al actief in de muziekwereld. Ze begon op jonge leeftijd met dansen en vond hier haar passie voor muziek. Haar vader, beter bekend als JD FRAENKY, is house dj en heeft haar leren draaien on the 1’s and 2’s. Al snel mocht ze haar eerste feestjes draaien in Nederland en is ze sindsdien bekend dj in Amsterdam en omstreken.

Jolani begon haar dj carrière in 2018. Sindsdien heeft ze al met verschillende artiesten mogen samenwerken, waaronder Delany & Duimalot. Ondertussen werkt Jolani zichzelf omhoog in de Nederlandse club scene en draait ze op de grootse podia in en rondom A’dam.

Haar liefde voor dansen is Jolani nooit verloren en combineert ze nu met haar dj carrière. Zo heeft ze de hele wereld mogen rond reizen voor verschillende internationale hiphop events. Hier laat ze dansers tegen elkaar strijden in de heetste underground dance battles en draait ze de lekkerste tunes.

Shereen Macnack

De tweede gast in de zesde aflevering van de Queens & Sneakers Show, is Shereen Macnack (23). Shereen is oprichter van 360 Photo Booth en werkt bij Filling Pieces. Dit alles naast haar studie Aviation. Deze rustige maar hardwerkende spirit heeft naast een mooie collectie sneakers ook een kast vol toffe streetwear items die ze nauwkeurig selecteert.

Haar liefde voor sneakers begon op jonge leeftijd. Door haar vader is ze sneakers gaan dragen en collecten. Hij was fervent drager en leerde haar dat het belangrijk is om altijd mooie schoenen aan je voeten te hebben. Dit nam Shereen erg serieus en heeft ze tegenwoordig een uitgebreide sneakercollectie.

Deze collectie is erg divers. Van Nikes tot aan adidas en New Balance, Shereen heeft het allemaal. Op haar Instagram deelt ze regelmatig de pareltjes uit haar collectie en styled ze deze met de mooiste streetwear items.

Aflevering bekijken

Queens & Sneakers Show

Aflevering zes van de Queens & Sneakers Show zal donderdag 12 mei om 20:00 uur online komen. De aflevering is te bekijken op het Sneakerjagers YouTube kanaal en is te beluisteren via Spotify. Mocht je een van de vorige afleveringen hebben gemist, check dan de Queens & Sneaker Show playlist. Hier staan alle afleveringen op een rijtje.