Skip to content
Watch

Queens & Sneakers Show S02 Ep. 5 met Eva en Nadia

30 maart 2022 18:00
Queens & Sneakers Show S02 Ep. 5 met Eva en Nadia

De queens zijn terug van weggeweest. Op donderdag 31 maart 2022 om 20:00 uur staat aflevering vijf van het tweede seizoen van de Queens & Sneakers Show op Sneakerjagers’ YouTube-kanaal. Deze aflevering hebben onze hosts, Maartje en Carmen, Eva en Nadia te gast.

Deze aflevering is opgenomen bij Prospect 11, Amsterdamse Poort. Het concept event space Mr. Wallace is onderdeel van Prospect 11. Deze ruimte draait om het ontdekken van de nieuwe golf van de Bijlmer Renaissance. De ruimte is vernoemd naar de Notorious B.I.G., oftewel Christopher Wallace. The Notorious B.I.G. bracht een nodige levendige energie en kleur naar de grauwe en grimmige New York hiphop scene.

Mr. Wallace is op zoek naar de Big City vibe in hun deel van het (betonnen) bos, de Bims.

Patta Air Max 1
Billie Eilish Jordan
Jordan 4 Fire Red
Travis Scott SB Dunks

Queens & Sneakers Show Ep. 5

Eva Nicola

Eva Nicola

In deze aflevering is Eva te gast. Velen van jullie zullen haar kennen van haar Instagram @evitanicola. Via Instagram deelt ze haar passie voor sneakers met haar volgers. Ze is een grote Nike-fan en erg loyaal. Je zult Eva dus niet snel spotten op een paar kicks van adidas.

Naast het delen van haar passie voor sneakers op Instagram is ze druk bezig bij de gemeente. De 27-jarige Nike fan is namelijk communicatieadviseur van beroep. Haar hobby op Instagram is tussendoor uitgegroeid tot een side-business waar ze bijna net zo druk mee is.

Eva Queens & Sneakers

Nadia Idder

Nadia Idder

De tweede gast in deze gloednieuwe aflevering is Nadia Idder. Nadia is achtentwintig jaar oud en een echte Amsterdammer. Ze is geboren en opgegroeid in onze hoofdstad. Net als Eva deelt Nadia haar passie voor mode en sneakers op haar Instagram-account.

Nadia begon Instagram als een hobby en vond het leuk om haar passie voor sneakers en mode met haar volgers te delen. Haar account is erg snel gegroeid, waardoor content creation de full-time baan van Nadia is.

Nadia Queens & Sneakers

Aflevering bekijken

Maartje Queens & Sneakers

Zit jij al te wachten totdat deze nieuwe aflevering van de Queens & Sneakers Show online staat? Zorg er dan voor dat je op donderdag 31 maart om 20:00 uur klaar zit. De vijfde aflevering van seizoen twee zal te beluisteren zijn op Spotify, maar ook te bekijken op YouTube. Heb jij één van de vorige afleveringen gemist? Op ons YouTube-kanaal hebben wij een playlist met alle afleveringen van deze show op een rijtje.

Wil jij vaker op de hoogte gebracht worden van het laatste sneaker nieuws? Zorg er dan voor dat je ons op Instagram (@sneakerjagers_wmns) volgt.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date