Skip to content
Upcoming

Puma introduceert een nieuw model: Thunder 4 Life

26 september 2018 16:30
Puma introduceert een nieuw model: Thunder 4 Life

Na de Sneakerness x Puma Thunder Astrones collab is het tijd voor iets nieuws van Puma. Het merk komt namelijk met een gloednieuw model; Thunder 4 Life. Het model lijkt erg veel op de andere Thunder modellen. Alleen maakt dit model gebruik van premium materialen zoals suède.

Het nieuwe model verschijnt in een opvallende colorway. Deze bevat blauw, rood, paars, zwart en wit. De upper is bedekt in knalblauw suède. Ook een paar kleurvlakken op de zool zijn dezelfde kleur blauw. De tong is paars, de mudguard zwart en de heel tab is rood. De welbekende Puma ‘streep’ is wit. Dit vormt een goed contrast tussen de andere kleuren. De zool is wit en om het af te maken is de outsole zwart. Op de zool bevinden zich ook nog een paar kleine kleurvlakken. Er is helaas nog geen releasedatum bekend voor deze nieuwe Puma sneaker. Maar hieronder kan je wel vast de eerste officiële beelden bekijken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Puma Thunder 4 Life

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Colorway: Blue/Red/Purple/White/Black
Stylecode: 369471-01