Skip to content
Upcoming

De Unity collectie van PUMA dropt maandag 13 juli 2020

9 juli 2020 15:05
De Unity collectie van PUMA dropt maandag 13 juli 2020

Het geliefde merk PUMA zijn Unity collectie aangekondigd. Het is een pack dat de sport heritage en de kracht van sport die onze wereld verenigt, viert. Omdat het momenteel een moeilijke tijd is waar we in leven heeft PUMA besloten om $200.000 te doneren aan het U.N. COVID-19 Solidarity Response Fund.

Iedereen maakt onderdeel uit van deze wereld en de Unity collectie benadrukt dit. De donatie die PUMA doet ondersteunt vele landen wereldwijd om een COVID-19 pandemie te voorkomen. PUMA vindt het erg belangrijk om samen te bouwen aan een toekomst waarin iedereen kan blijven sporten en van de voordelen kan genieten.

De collectie van PUMA bestaat uit kleding, sneakers en accessoires. Eenvoudige zwart/witte designs hebben een levendige uitstraling gekregen met kleuraccenten die afkomstig zijn van internationale vlaggen.

De sneakers die onderdeel uitmaken van de Unity collectie zijn de Future Rider, Ralph Sampson, RS-2K, RS-X³ en de Cali Sport. Elke sneaker beschikt over zijn natuurlijke basis met kleuren als blauw, rood, groen en geel. Elk van deze sneakers past perfect bij het waterbestendige TFS trainingspak. Daarnaast beschikt de collectie ook nog over een rugzak die is gemaakt van veganistisch leer en een pet.

Release

Zoals we al zeiden dropt de Unity collectie van PUMA op maandag 13 juli 2020 via puma.com. Check onze Releasekalender voor meer informatie wat betreft de sneakers. Scroll naar beneden voor foto’s van de collectie.

Puma Future Rider 'Unity'

373384-01 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Puma RS-X3 'Unity'

373308-01 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders

Puma Cali Sport 'Unity'

373908-01 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

Puma Ralph Sampson 'Unity'

374749-01 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
PUMA Unity collectie
PUMA Unity collectie
Images by PUMA