Skip to content
Staff Picks

PUMA SALE ga voor 20% of 30% korting

27 oktober 2021 09:30
PUMA SALE ga voor 20% of 30% korting

Bij PUMA zijn er deze week tot en met 29 oktober 2021 twee kortingscodes geldig. Zo shop je jouw favoriete items met 20% korting op alles wanneer je de code SAVE20 gebruikt. Of wanneer je meer dan €100 besteed, ontvang je zelfs 30% korting met de code BEFAST. Bekijk hieronder enkele favorieten van de PUMA sale en scoor snel items met korting!

PUMA sale heren

RS-Z sneakers

PUMA SALE
Klik op de afbeeldingen om de items te shoppen.

Shop in de PUMA sale sportieve sneakers, zoals deze RS-Z College sneakers. Deze variant heeft een gedurfde kleurencombinatie. De kicks hebben een gemengd bovenwerk van mesh en textiel, luxe leer en suède overlays.

Puma RSZ

381640-01 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Classics Polar fleece jack met halflange rits

puma fleece

Ook zijn er weer toffe items te vinden voor het najaar. Shop bijvoorbeeld dit jack met halflange ritssluiting. Ook bevat dit zachte fleece jack elastische manchetten, een opstaande kraag en grote zijzakken. Bovendien is dit item gemaakt van gerecyclede vezels.

Essentials+ Eco bomberjack

winterjacket men

Kies deze Essentials+ Eco bomberjack dat perfect is voor elke weersomstandigheid. Dit Eco bomberjack is ook nog eens gemaakt van duurzame materialen, waaronder milieuvriendelijke polyester vulling.

Future Rider Play On

PUMA SALE

De PUMA Rider Play On sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor hardlopen. Het model heeft een licht bovenwerk van nylon, suède en leer. Ook bevat de sneaker de schokabsorberende Federbein-zool, waardoor de schoen extra comfortabel aanvoelt.

Puma Future Rider Play On Sneakers

371149_72 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

PUMA dames

Essentials+ Eco bomberjack

puma jacket women

Ook voor dames is er een Essentials+ Eco bomberjack. De jas bevat verschillende CELL-technologieën, zodat de jas je warm houdt tijdens extreme weersomstandigheden. Verder zijn er twee trekkoorden toegevoegd zodat je de taille strakker of losser kunt maken.

Classics Fashion sweatshirt met ronde hals

PUMA SALE

Dit Classics Fashion sweatshirt met ronde hals heeft een korte lengte en oversized pasvorm. De hoodie is gemaakt van zacht katoen dat duurzaam is geteeld via PUMA’s Better Cotton Initiative.

RS-Z sneakers

381640_04

PUMA heeft het mode-alfabet helemaal onder de knie met de RS-Z College sneakers, de nieuwste innovatie op het vlak van streetwear. Deze nieuwe aanwinst binnen de RS familie kent een slank silhouet met gedurfde kleurencombinaties dat de blikken voor zich zal winnen. Deze sneakers hebben een gemengd bovenwerk van mesh en textiel met luxe leer en heeft suède overlays voor een edele look en feel.

Puma RSZ

381640-04 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

PUMA x SANTA CRUZ cargobroek

santa cruz x puma

Deze cargobroek is gemaakt van gerecycled materiaal en is voorzien van opvallende opgestikte zijzakken. De broek maakt onderdeel uit van de nieuwste samenwerking met skateboard merk SANTA CRUZ uit Californië.

X-Ray 2 Square sportschoenen

373108_08
Images by PUMA

De X-Ray 2 Square heeft een sportief uiterlijk en bevat een mix van verschillende materialen. Verder heeft de sneaker een flexibele zool waardoor je de hele dag door op dit paar kunt lopen.

Puma X Ray 2 Square Sportschoenen

373108_08 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste sneakernieuws en sales? Download dan onze Sneakerjagers app en blijf op de hoogte van de laatste kortingen en collecties. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers) zo mis je geen enkele update.